Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hextechowa Annie

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Witam, dropła właśnie mi ta skórka, a nie widzę ile ona jest warta RP. Jaka jest jej normalna cena?

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Witam, dropła właśnie mi ta skórka, a nie widzę ile ona jest warta RP. Jaka jest jej normalna cena?

Nie ma ceny. Jest bezcenna, że tak powiem. Chociaż przeliczając na złotówki i wydanie RP na skrzynki, aby zdobyć gemy i potem to wymienić na hextech annie to jest warta kupę kasy.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Miałem ja, ale uznałem ze nie gram anka i ja sprzedałem xD

Mniejsze szanse na kradzież, wystarczy mi pax tf :P

ale co do topica to nie da sie tak okreslic ceny, poprostu jest unikalna. ewentualnie sprawdź na ebayu xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Warta jest tyle, ile wydropienie 10 gemstone'ów (w moim przypadku zabrało to +/- 300 dolarków).

Ceny RP nie ma, ale imo Annie in Wonderland jest cudowna, ładniejsza niż hextechowa :P.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Mocno powieksza wartosc konta, wczesniej to bylo ponad 400 zl teraz pewnie ponad 100 bo ludzie zaczeli to dropic. Ja nadal zbieram to z samych gem stone, kiedys sobie dozbieram, bo nie mam takiego szczescia zeby dropnac. Polecam Ci teraz zaczac mainowac Annie! :makka:

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...