Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapowanie Klawiszy

Vestokaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem!

Posiadam na myszce przycisk "Double Fire". Popularny ostatnio w myszkach ala. "gamingowych".

Chciałbym owy przycisk przypisać do zbierania przedmiotów.
Czemu?
Ponieważ przycisk raz wciśnięty działa wielokrotnie. Tzn raz klikam a przycisk działa jak LPM ale wieeeeelokrotnie podczas jednego kliknięcia.

A więc czy coś takiego da się zmapować dla podnoszenia itemów z ziemi?

Ew. zmapowanie klasycznego "Z" by zbierał cały czas przy przytrzymaniu... Bo klikanie ZZZZZZZ wykańcza :/

Da się zrobić? :)

Może być oczywiście trwale dla metina grzebiąc w ustawieniach, albo globalnie dla calego windowsa lecz z możliwością wprowadzenia tej zmiany 'nietrwale'. Tak aby po zakończonej grze można było to zmienić na powrót ;)

Opublikowano

To samo co up, wybierasz w  makro new project  > new  > kilkasz "Z" i zapisujesz, ale to wszystko zalezy od myszki jaka masz, bo np na tych raizera czy bloody robi sie to calkowicie inaczej, sam mam bloody i tez bawilem sie w cos takiego wiec wiem. 

Ba poza tym zobacz na necie na yt, bo tam to tego mnostwo, ale zrob to sam bo to banalnie proste -,-

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...