Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Algorytm ruletki CSGOCrash?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem chcialem zapytac czy strony typu csgocrash maja jakis logarytm typu 1.2 1.7 i nastepnie 5.9 ? Chodzi mi oto czy siedzac np 24 h na stronie i zapisujac sb wypadajace crashe ,mozna z dokladnoscia do 100% przewidziec crash? Czy to jest na podobe profit wynosil z poprzedniej rundy np. 200euro na minus to musi strona sie odrobic i crashowac na plus dla sb? Opowiadajcie. Nie opowiadajcie ,ze to losowe ,poniewaz musi byc jakis ciag ulozony przez kogos. Wiem ze moze sie zmieniac ale np z 19scie betow pod rzad bylo by do przewidzenia.

Opublikowano

Po co Ci to? Wpłacasz 100$ wypłacasz przy 1.2x masz 20$, profit jest? Jest. Przewidzieć możesz widząc ilość czerwonych crashy(chodzi o te które były poniżej niż 1.9x). Prawdę mówiąc dla mnie na crashu można bardzo dużo wygrać grając duże kwoty i wypłacając przy małym crashu typu 1.2x/1.4x, crashyponiżej 1.2x jest mało, ale gdy poprzedni crash miał 200x to następny raczej będzie 1.01x. W taki oto sposób możesz wygrywać ogromne sumy(no chyba, że ktoś chce z 0.50$ coś ugrać to na pewno nie tym sposobem). Oczywiście każdy hazard powinien być grany z głową. :)

P.S. żeby coś ugrać trzeba też wpłacić dlatego z 0.5$ trudno wam będzie ugrać, oczywiście trafiają się ludzie którzy ugrywają kosy za 40$ z tego ale to już tzw. "luckerzy". :)

Życzę powodzonka.

Opublikowano

Siem chcialem zapytac czy strony typu csgocrash maja jakis logarytm typu 1.2 1.7 i nastepnie 5.9 ? Chodzi mi oto czy siedzac np 24 h na stronie i zapisujac sb wypadajace crashe ,mozna z dokladnoscia do 100% przewidziec crash? Czy to jest na podobe profit wynosil z poprzedniej rundy np. 200euro na minus to musi strona sie odrobic i crashowac na plus dla sb? Opowiadajcie. Nie opowiadajcie ,ze to losowe ,poniewaz musi byc jakis ciag ulozony przez kogos. Wiem ze moze sie zmieniac ale np z 19scie betow pod rzad bylo by do przewidzenia.

Myślisz, że ktoś ma naprawdę tak nudne życie, że wypisuje przy jakiej liczbie będzie crash na internetowej ruletce? xdd

Wszystko jest generowane przez skrypt, on losuje liczby.

tenor.gif

Opublikowano

Wczoraj udalo mi sie przewidziec 96% crashy tylko dzieki temu ,ze przez 7 godz spisywalem w zeszyt algorytmy i potem je wyszukiwalem . Udalo mi sie z 2k zrobic ponad 370k . Nie ma rzeczy nie mozliwych. W 86 % trafilem co do przewidzenia na jakiej liczbie skraszuje . pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...