Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysokie ustawienia ?

Cisbar1981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej zastanawiam się czy mój sprzęt poradzi sobie w min 60 FPS na najwyższych ustawieniach graficznych np na instancjach ? 

Procesor : Intel Core i5 6500 3.2 Ghz 6 MB 4 rdzenie ( może będe podkręcać do 3.6 Ghz )

Karta graficzna : Radeon r9 380 4GB 

Ram : 8GB

Windows: 7 Home 

Opublikowano

Powiem Ci tak - Z Aionem jest jak np. z CS;Go i Battlefieldami -> Grasz na low detalach, aby mieć lepszą widoczność i fps :)
Aion nie jest zoptymalizowany i na PvP, grająć na low detalach, zgarniasz naprawdę sporo fps. 

Sama gra Ci pójdzie.
btw mamy od tego osobny temat http://www.mpcforum.pl/topic/1319272-czy-p%C3%B3jdzie-mi-aion-sprawd%C5%BA-wymagania-systemowe/

Opublikowano

Powiem Ci tak - Z Aionem jest jak np. z CS;Go i Battlefieldami -> Grasz na low detalach, aby mieć lepszą widoczność i fps :)

Aion nie jest zoptymalizowany i na PvP, grająć na low detalach, zgarniasz naprawdę sporo fps. 

Sama gra Ci pójdzie.

btw mamy od tego osobny temat http://www.mpcforum.pl/topic/1319272-czy-p%C3%B3jdzie-mi-aion-sprawd%C5%BA-wymagania-systemowe/

Jeśli chodzi o cs go to masz racje . Ale jeśli chodzi o battlefielda i aiona to wolałbym grać na najwyższych , bo jest fajna grafika .

Właśnie się pytam bo w samego aiona już grałem na niskich , na starym sprzęcie i mi się nie podobała grafika , kupuje teraz nowy komp i się tak zastanawiam . Dzięki za odpowiedź ;)

Opublikowano

Wszyscy właściwie grają na low detalach w Aiona.
Każda osoba, którą interesuje PvP + wszyscy Koreańscy gracze. Chodzi o wydajność i czytelność ruchów przeciwnika.

Opublikowano

Wszyscy właściwie grają na low detalach w Aiona.

Każda osoba, którą interesuje PvP + wszyscy Koreańscy gracze. Chodzi o wydajność i czytelność ruchów przeciwnika.

No spoko tylko mnie interesuje jak na razie bo zaczynam od 1 lvl na wysokich grac i czy będzie się grac komfortowo w instancjach gdzie jest ok 8 osób + . A kiedyś jak będę mieć 75 to może obniżę do pvp ;)

Opublikowano

Zanim dobijesz 75, to ta gra będzie pusta ;)
Nie mówię tego ofensywnie, ale taka jest prawda.
Ludzie już odchodzą z EU przez to, że GF robi z EU wersji Aiona istne p2w, a 5.3 to będzie śmierć Aiona.

Opublikowano

Zanim dobijesz 75, to ta gra będzie pusta ;)

Nie mówię tego ofensywnie, ale taka jest prawda.

Ludzie już odchodzą z EU przez to, że GF robi z EU wersji Aiona istne p2w, a 5.3 to będzie śmierć Aiona.

Nie można tak sceptycznie podchodzić do 5.3 , może nie będzie źle w końcu wiedzą co robią ;) 

Opublikowano

To nie jest sceptyczne podejście do samej aktualizacji 5.3. 
Chodzi po prostu o to, że wtedy GF wrzuca więcej ułatwień do ItemShopu.
Zobacz teraz - powoli odcinali zarobek, odcięli go do tego stopnia, że teraz, aby zarobić, to musisz kupować AIonCoins i je sprzedawać. Ponadto mamy same p2w eventy...
Z resztą... powtórzysz moje słowa :P 

Opublikowano

To nie jest sceptyczne podejście do samej aktualizacji 5.3. 

Chodzi po prostu o to, że wtedy GF wrzuca więcej ułatwień do ItemShopu.

Zobacz teraz - powoli odcinali zarobek, odcięli go do tego stopnia, że teraz, aby zarobić, to musisz kupować AIonCoins i je sprzedawać. Ponadto mamy same p2w eventy...

Z resztą... powtórzysz moje słowa :P 

Ja tam na gre hajsu nie będe dawał . Ale można grać bez ItemShopu tylko jest trudniej ;)

ehh może kiedyś :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...