Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać dla funu

DarkusFD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna zacząłem grać w Lol'a na serwerze Rosyjskim. I tu jest moje pytanie:

Jaka postać by się pobawić? Lubię grać Assasinami i lategamowymi postaciami typu Nasus i Vayne

Opublikowano

Jak lubisz irytować ludzi, to polecam Ci Shaco, jeżeli troszkę opanujesz granie nim, to możesz być bardzo irytujący dla enemy assasinów czy adc.

Do zabawy polecam Ci też Rengara, szczególnie do "bawienia się" adc, bo możesz zabić w ułamku sekundy :P.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Jak lubisz irytować ludzi, to polecam Ci Shaco, jeżeli troszkę opanujesz granie nim, to możesz być bardzo irytujący dla enemy assasinów czy adc.

Do zabawy polecam Ci też Rengara, szczególnie do "bawienia się" adc, bo możesz zabić w ułamku sekundy :P.

Dzięki za rade. Myśłałem też o cassio, co o niej sądzisz ?

Opublikowano

Dzięki za rade. Myśłałem też o cassio, co o niej sądzisz ?

Cassiopeia fajna jest, ale jak ją ogarniesz do pewnego poziomu. Inaczej można się tylko denerwować :P

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Do zabawy na Rosji? hehe to shaco zdecydowanie, możesz go złożyć pod tanka i też będziesz pruł. Alternatywnym pickiem może być takhem ta żaba :DD Polecam ją gorąco. A co do cassi to raczej nie, jezeli chodzi ci o trollowanie :#

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...