Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wchodzenie botem do komnaty smoka

T0mmyLeeJones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę niech ktoś mi wyjaśni jak ludzie to robią.. nie da im się wbić na metku PL na smoka jest taka jedna grupa która ma jakieś hacki, ale nie wiem jak to oni robią słyszałem tylko, że w M2Bob jest niby taka funkcja ktoś coś wie na ten temat ??

Opublikowano

Tak teleportuje się przez NPC Ducha surę do komnaty smoka trzeba kliknąć myszką na ducha i dwa razy enter jak wyskoczy napis ''niebieski smok powrócił''  koleś to robi tak błyskawicznie, że nie ma opcji wejść. Ktoś coś pomoże nie dam rady wejść normalnie bez hackow jak tak robią. Proszę kogoś kto wie coś na ten temat o pomoc, jak to zrobić tym m2bobem ?

Opublikowano

Krok 1. : Stań pod ścianą od komnaty na końcu av2.
Krok 2. : Wejdź na konia
Krok 3. : Spamuj W i biegnij w ścianę, gdy w międzyczasie zmieniasz zbrojki/kostiumy z jednego na drugi. 

(Musisz cały czas spamować W w stronę komnaty przy ścianie i bardzo szybko zmieniać z jednej zbroi na drugą, to będzie Cię wpychało w ścianę. Rób tak aż będziesz po drugiej stronie ściany, w komnacie :)

an-F7eF20Puniek-ccccccffffffffffcc45003-

Opublikowano

Ludzie naprawde nie wiecie o co mi chodzi ? ;(

Kolego UP jakbym chciał przejść tylko przez ścianę to był użył WallHacka T_T

Tak teleportuje się przez NPC Ducha surę do komnaty smoka trzeba kliknąć myszką na ducha i dwa razy enter jak wyskoczy napis ''niebieski smok powrócił''  koleś to robi tak błyskawicznie, że nie ma opcji wejść.

Chodzi o to, że koleś się teleportuję przez NPC na dungeon do komnaty smoka BOTEM ponieważ robi to tak błyskawicznie, że nia da rady wejść przez cały dzień, a z 5 ekip czekało. Postać zawsze ma na innym niż ch1. Jak się szybko znajdzie postać i zabije to wtedy on nie wejdzie i podobno ta funkcja tleportownia sie przez NPC jest  w M2bob   proszę o pomoc ktoś coś wie na ten temat ??

Opublikowano

To wejdź cwaniaczku na Tortudze do komnaty smoka jak czeka gracz Ute z botem... jest takie coś bo on ma postac afk jak mu się dednie to nie wejdzie on zostawi postać na jakimś ch innym niż ch1 i ma ustawionego bota a na ch6 stoi bufem i patrzy. Jak mu sie właściwą zabije to nie wejdzie a wiem, że takie coś jest w płatnym M2bob. Nie znasz się to się nie wypowiadać !!!

Opublikowano

Skoro w m2bob jest funkcja, że postać sama klika na NPC alchemika ten energy bot to też może klikać na ducha surę i przenosić do komnaty smoka błyskawicznie.

odswiezam. ktos coś wie ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie sobie napisał kod, który odświeża rozmowe wejścia z npc co sekunde czy częściej...

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W m2bob ?   jak to zrobić

tzn ktoś napisał dla siebie wspomagacz ....

Możesz zawsze użyć autoclickera/taskera :D

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

AutoClicker i tasker i inne tego typu programy nie działają na metin2pl gameguard blokuje, działają na priv serwerach sprawdzałem.

Skoro w m2bob jak widziałem boty np. co dropią na dolinie idzie przez npc teleportera do m1 do handlarki różności sam na nią klika kupuje poty czy co tam robi i wraca przez npc na doline. Więc tam taka funkcja klikania na npc musi być, że przenosi przez npc błyskawicznie do komnaty smoka.

ktoś napisał dla siebie wspomagacz o co chodzi ?

normalny gracz bez hackow nie ma szans wejść jak czeka niebieski smok powrócił i portal się otwiera. Więc muszą jakoś botem wchodzić tylko jak ? ciekawostka jest taka, że jak zabije tą postać co ma bota ustawionego wtedy nie wejdzie i mu nie działa , a normalny gracz z ziemi tez moze klikać na npc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...