Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zrobić Pr0 Eq

fallen402

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak zrobić eq pro do pvp? Bo jak zrobie bony we wszyskim na ludzi to i tak wale mało a niekórzy +25k np. z szarży jak oni to robią? będą +'sy

Podajcie jak mam wybonować eq abym miał każdego na skila

PS. sorki za orto

imetin_logo.png

Opublikowano

rob tak,

1/2/3/4/5 bon:

max na ludzi

bon pz

abs np na miecze

6/7 bon na poszczegolne klasy np 15% na wojownikow 15% na sure...

do tego kd najlepsze jakie sa na serwie...

//Edit:

jak grasz wojem to najwazniejsze bony:

pz

przeszywka/kryt

sila

abs

Opublikowano

przypomnę ze % na kryta się nie sumuje ;) max na pol lodzi i klasy

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Podam ci najlepsze bony i kd jakie moglbys miec .

Bron :

Krytyk , przeszyka , ludzie , energia zyciowa , jak grasz wojem to sila jeszcze .

kd: Smierci , powtorki i na dana klase (kd +5 pow. daje 40% reg magi jesli sie nie myle.)

Zbroja :

Pz , abs na dana bron , magie , szansa na blok , reszta obojetnie

kd : defa , wital , uchylka

Helm :

trutka , magia , ludzie , reszta jak chcesz

Kolczyki :

magia , abs , ludzie .

i tak wszedzie wkladasz.

6,7 bony na 500 hp i dana klase

nie chce mi sie wiecej wymieniac ;D

54585309939136444418.png

Opublikowano

nie chcę zakładać nowego tematu więc pisze tu gram an csyt2 i zawsze gram sura i tu prosiłbym o wasze rade co do eq sam robie tak:

Bron : kd na sure, ninje i woja, bony: na ludzi, na dana klasę i inteligencja oraz zwinność

reszta: eq : tak samo czyli jak najwięcej na dana postać i PŻ , o absy nie martwię się ponieważ mam zawsze w tarczy te 30% i co najważniejsze mroczna ochrona najczęściej padają szybko

A teraz ninja grałem kiedyś ale nie wiem jakie eq ?

Prosiłbym o wasze sposoby dla sury i ninjy .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ninja Dagger : Broń +9/KD +5 Na Klasy/Bony na Przeszywke,Na ludzi,Krytyk 4 i 5 bon wsadz sobie jaki chcesz. potem 6/7 Wartość Ataku sobie wsadz i Silny Na ;), Hełm: Ludzie,Magia,Trutka Ubranie: HP(Najlepiej 2k hp lub wiecej),Abs,Magia + KD Witala Obrony i Uchyłki ;] Bucki : ABS+HP Kolczyki: (Najlepiej Ebo) z ABS i Magia ;] Naszyjnik: ABS+HP I tak co chwilke ; d

I Like Fucking

[..]

18706.png

Pomocnik
Opublikowano

Co do ninji Dager to @up podał prawie wszystko ;)

Tylko dodaj jeszcze do tego trochę na zwiność poprawi to twoją szybkość oraz więcej ściągniesz z chmurki :)

!! Zbieram Minusy !!

Opublikowano

Dla wojownika:

Hp, % na ludzi, % na daną klasę, trutka, siła (dużo daje), abs (dużo!), krytyk, przeszywka, omdlenie, wartość ataku, nno + KD (ja daję woj, ninja, sura)

Dla ninji:

Hp, % na ludzi, % na daną klasę, zręczność, abs, krytyk, przeszywka, omdlenie, wartość ataku, nno + KD (j/w)

Dla sury:

Hp, % na ludzi, % na daną klasę, inteligencja, trutka, abs, krytyk, przeszywka, wartość ataku, nno + KD (j/w)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...