Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy smartphone do +/- 1200 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budżet na zakup: +/- 1200 zł

Kiedy zamierzasz kupić telefon?:grudzień

Do czego ma służyć telefon?: przeglądanie internetu YouTube Facebook ewentualnie czasami jakieś gry.

Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu?:ekran ok.5 cali jakiejś popularnej marki.

Zastanawiam się nad htc one m9 i sony xperia m5 nie wiem który wybrać a jak coś możecie zaproponować coś innego.

Opublikowano

W grudniu pewnie bd przeceny i to w cholerkę. Za 1200 może kupisz sobie xperie z2? Lub LGG4? Podobna cena ale jaka wydajność takiego lgka mam i polecam.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

W grudniu pewnie bd przeceny i to w cholerkę. Za 1200 może kupisz sobie xperie z2? Lub LGG4? Podobna cena ale jaka wydajność takiego lgka mam i polecam.

Kupowanie nowej z2 pod koniec 2016 to zyciowy blad.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

ja z popularnych marek to z uzywek polece s6, z reszty markowych nie ma nic godnego polecanie tej w tej kwocie, te wszystkie xperie i ta cała reszta są chu*owe. Z nówek to tylko cos z chinskich marek(chińska nie czytaj słaba) które zjadają niektóre telefony w tym budżecie.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Huawei P8 LITE

Iphone 7

Kazam troper 5/4

Nokia lumia 530

Huawei g620 ascend (sam mam)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...