Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Rosjanie wysyłają emotikony?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam pytanie. Dlaczego ruski jak wysyłają emotikona np. " :) " To wysyłają go bez dwukropku? w tedy wyglada to tak  ))))

Od dawna nurtuje mnie to pytanie

Opublikowano

Mój rusek wysyła normalnie. Może im się nie chce c**j wi. Tylko, że on mówi lepiej po polsku niż 60% Sebixów i Karyn.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Ememenss nie o to chodzi xD ogolnie o rosjanow jest tak ze uzywaja )))) zamiast :) tak samo uzywaja xaxaxaxa zamiast hahaha i tyle ;d tak juz jest

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

@Ememenss nie o to chodzi xD ogolnie o rosjanow jest tak ze uzywaja )))) zamiast :) tak samo uzywaja xaxaxaxa zamiast hahaha i tyle ;d tak juz jest

'x' w cyrylicy wymawia się jako 'ch'...

Pasjonat
Opublikowano

Kiedyś czytałem, że nie mają dwukropka na klawiaturze( i chyba w alfabecie) więc tak wysyłają.

Tzn maja ale musieliby odjebać jakieś combo ctrl+shift+coś tam więc u nich się przyjęło samo )))

.

Opublikowano

Gówno się znacie, po prostu tak to u nich się przyjęło, mieszkam w Polsce 8 lat ale wszyscy moi dawni znajomi i rodzina rosyjskojęzyczna piszą same ) bez dwukropka. Tak po prostu mają i ch*j.

Opublikowano

Faktycznie smiesznie. Zwlaszcza ze gdy jakis rosjanin nie ma mikrofonu w csgo  i chce ci cos powiedziec to nie moze bo wiekszosc nie rozumje cyrylicy xD^^:yay:

Kantery Strikery !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...