Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na mida i jungle

TR!K3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dawna rozglądam się za championami na nowy sezon. Gram tylko mida i jg mam 2 mainów

Mid - Cassio

JG - Evelynn

Szukam jeszcze 4 postaci 2 na jg i 2 na mida zastanawiałem się nad kupnem Talona ale nie jestem pewny i ma duże ban rate...

JG

- Szukam postaci nie za bardzo skomplikowane jak np Lee sin

- Nie chce postaci które są głównie tankami

- Nie chcę też za bardzo noobskich champow typu Master Yi albo Warwick.

Mid

- Dobrze jak by był to asassyn

- Postacie które mają bardzo dobre combo

- Dobrze jak by była w miare mobilna

Może dość duże wymagania dlatego sam nie mogę sobie znaleźć postaci więć szukam pomocy :D

Za pomoc lajki :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano
Według mnie Elise będzie dobrym wyborem. Nie jest zbytnio tankowata ani skomplikowana ani zbyt noobska. Ma bardzo przyjemny boost, przewagę we wczesnej fazie rozgrywki, no i dosyć długiego stuna.

Na mida będzie okej LeBlanc. Z pewnością spełnia Twoje wymagania - jest bardzo mobilna, dzięki W i R oraz sama nakłada trochę efektów kontroli tłumu, jak i bezproblemowo niszczy wrogiego adc.

(o ile liga jest niska i nie będzie bardzo dobrej ochrony)
Opublikowano

Według mnie Elise będzie dobrym wyborem. Nie jest zbytnio tankowata ani skomplikowana ani zbyt noobska. Ma bardzo przyjemny boost, przewagę we wczesnej fazie rozgrywki, no i dosyć długiego stuna.

Na mida będzie okej LeBlanc. Z pewnością spełnia Twoje wymagania - jest bardzo mobilna, dzięki W i R oraz sama nakłada trochę efektów kontroli tłumu, jak i bezproblemowo niszczy wrogiego adc.
(o ile liga jest niska i nie będzie bardzo dobrej ochrony)

Elise odpada nwm ten champ mi po prostu nie leży co do LeBlanc to był jeden z moich 1 postaci które mainowałem chciałem ją kupić ale nwm jak po tym revorku.

Co do rangi to gram na smurfie na eune i przygotowuje konto na nowy sezon :D Wcześniej plat 4 na euw więc coś tam ogarniam.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

MID- Talon(po zmianach taki escape ze ci sie spodoba napewno) :D i combo też da rade dobre wysadzić., Ahri(espace jest świetny równie inicjowanie na tym samym poziomie, combo silne)

JG- Evelynn

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...