Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginami authme, xauth i crazylogin na enderchest.

Chudincho10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam serwer na enderchescie, gdy wgrałem na niego plugin AuthMe to po wejściu na serwer nic się nie działo, mogłem chodzić itp, gdy wpisywałem /register hasło ciągle pojawiało się białe /register password, teraz, gdy miałem xAuth i mam crazylogin nic się nie dzieje, nawet jak wpisuję /register jest napisane, że nie ma takiej komendy. Co zrobić?

Na dole jest jeszcze jeden problem. ;/

Opublikowano

Jaka wersja serwera, a jaka pluginów? 

Czy w konsoli są jakieś błędy?

Już sobie z tym poradziłem, tylko teraz mam problem z IslandWorld, wgrałem i nie działają mi komendy, w sensie wyskakuje, żeby sprawdzić logi, a w konsoli:[15:40:15 WARN]: [islandWorld] ============================

[15:40:15 WARN]: [islandWorld] ERROR
[15:40:15 WARN]: [islandWorld] ============================
[15:40:15 WARN]: [islandWorld] Cannot determine correct world, check your config
[15:40:15 WARN]: [islandWorld] ============================

Co zrobić?
Opublikowano

Dobra, pobrałem paczkę pluginów, ale przecież nie byłbym sobą, gdyby coś mi się nie zjebało. Otóż wgrywam pliki z tej paczki i mogę wgrać jeden plik, następnie gdy chcę wgrać następne to strona muli i na laptopie mi nie działa syrona, a na np. telefonie działa. O co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...