Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus, którego nie da się pozbyć.

Uberkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Miesiąc od formata i znowu kłopot. Mianowicie, chodzi mi o rejestr, w którym jakiś syf zapisuje swoje wartości co uruchomienie kompa, mimo, że już go usunąłem. Logów nie mam, ale pokazuję wyniki skanu z adwcleanera. Oprócz tego, aplikacja couck.exe (również odnawia się przy starcie), która chciała zmienić ustawienia firefoxa, i .dll z innego syfa, który jest otwarty w eksploratorze i raczej nie da rady go tak usunąć. W załącznikach wysyłam wyniki skanupost-1418608-0-15705800-1479142801.png, ten zbereźny .dllpost-1418608-0-19159700-1479142807_thumb.png i couck.exepost-1418608-0-99114600-1479142950_thumb.png (prawdopodobnie couck.exe jest jakoś powiązany z tym .dll'em). Proszę o pomoc od strony najlepiej osoby obeznanej i zaufanej. Aha, i czy dało by się zrobić, by nie dopuszczać do stworzenia danych wpisów w rejestrze, albo by, antywirus automatycznie usuwał przy starcie dane foldery? Mam też pomysł, czy nie skorzystać by z trybu awaryjnego z wierzem polecenia, i stamtąd usunąć ten .dll, ale nie wiem, czy to zadziała, ani też nie wiem do końca, jak to zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...