Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

adamo61234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam problem wczoraj wbilem jakiś kod i zaaktualizowalem sobie windowsa 7 na 7 professional no ale żeby go mieć trzeba było jakiś kod no i myślę sobie po co mi on na 30 dni chciałem cofnąć system ale się nie dało bo nie było takiego punktu przywracania więc wlozylem płytę z windowsem home premium i wszedlem e cofnij oprogramowanie za pomocą dysku no i wszystko ładnie pięknie windows się przeinstalowal ale usunelo mi cały pulpit jak przy formacie na dyskach wszystko jest i jakiś folder windows old i nie ma unternetu na komputerze bo nie ma sterownika do karty ale wifi mam więc nie rozumiem i nie wiem ci robić format dysku c? Pomóżcie

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć internet to jest na to sposób. Trzeba mieć telefon z dostępem do internetu. Pobierasz sterownik na telefon, podłączasz Telefon do PC, odnajdujesz sterownik pewnie będzie w folderze /Download kopiujesz go na pulpit i instalujesz sterownik. Albo zamiast tego co wyżej podłączasz telefon do PC i uruchamiasz TETHERING PRZEZ USB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...