Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikonka

Flyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś, lub wie jak zdobyć ikonkę widoczną niżej? Wdziałem wczoraj kolesia z taką ale nie zapytałem , bo wyskoczyło mi po zalogowaniu że dostałem ikonke od rito ale ani w historii giftow ani w ikonkach nic nie ma :( Sprawdzałem oba klienty jbc :)

2016081911022757.jpg

Opublikowano

Pewnie za dobre zachowanie czy coś takiego, wiem jedno, dodali ją w patchu 6.17. 

Rito nic nie napisało na ten temat ;p

że dodali ją w 6.17 sam wiem po "wyszukaniu obrazem" jak szukałem info o niej, no nic chyba zostaje mi napisać na supp bo za dobre zachowanie raczej nie , bo na kontach bez jakichkolwiek kar jej nie dostałem :P 

Opublikowano

Obecnie nie ma jakichkolwiek informacji oprócz tego, że taka ikonka została dodana. Na PBE nic nie ma również na ten temat, na żadnej stronie konkretnych informacji. Po prostu poczekaj na jakieś dane i wtedy się dowiesz, póki co nikt nic nie wie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pewnie będzie coś ze skinem łamaczek serc. Tak to mniej więcej wygląda (jbc. moje domysły)

Nie ma żadnych informacji, a jeśli już jakieś się pokażą, to pewnie będą jako pierwsze na H2P

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Pewnie będzie coś ze skinem łamaczek serc. Tak to mniej więcej wygląda (jbc. moje domysły)

Nie ma żadnych informacji, a jeśli już jakieś się pokażą, to pewnie będą jako pierwsze na H2P

Prędzej na surrat20 będzie :) Ich support w tej sprawie jak zwykle nie zaskoczył, pytasz o ikonkę dajesz linka a Ci wyskakuja z ikonka devil teemo którą mam dawno na koncie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...