Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet bez limitu danych i stacjonarnego.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam internet radiowy, operator poleciał w c***a i od 3 miesięcy trzaska mi pingiem +1000 oraz ponad 20% utrata pakietów.

Nic z tym nie robi, chociaż co drugi dzień do niego wydzwaniam. Mam dosyć i chcę kupić normalny internet. Lecz teraz nie wiem jak wygląda sprawa gdy nie mam stacjonarnego, oraz by ten internet był bez limitu danych, typu 20GB na miesiąc.  Jest jakiś operator czy sieć oferująca dobry internet bez limitu i konieczności posiadania telefonu?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ja mam w Cyfrowym Polsacie i tak to jest OK. Nie mówię że jest jakiś z*******y ale może być o ile sam z niego będziesz korzystał. Bo jeśli na wifi ktoś włączy jakiś film nawet w 360p to ping już sięga ponad 100 i nie jest ciekawie. Prędkość nie jest zła ale może być lepiej. Myślę że UPC albo jakiś z twojej miejscowości może być. Ja bym już dawno światłowody wziął ale nie ma u mnie i muszę się z takimi tłuc.

Opublikowano

Bo jeśli na wifi ktoś włączy jakiś film nawet w 360p to ping już sięga ponad 100 i nie jest ciekawie.

Ale że to jest w zupełności normalne, to ty wiedz. I nie zależy to od tego że leci po wifi, chyba że apek jest zjebany po całości

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Sprawdź umowe czy gwarantuje ci stabilne łącze albo cos w tym stylu jesli tak to go ganiaj bo pojdziesz do sadu, dla swietego spokoju cos z tym zrobi.

Opublikowano

Z własnego doświadczenia polecam plusa, internet o taryfie lte co prawda ma ograniczenie do 30gb/mc aczkolwiek po wykorzystaniu limitu mamy nadal do dyspozycji internet 10dl/10up.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...