Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Lol Patcher przestał działać

urban12340

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od trzech dni borykam się z problemem iż gra nie chcę mi się włączyć. Problem pojawił się gdy przypadkiem odpiąłem kabel internetowy. Problem pojawił się nie tylko w League of Legends, wystąpił on również w Battle net oraz przeglądarce opera.
w Battle necie pokazuje się błąd battle.net helper.exe przestał działać a w operze opera auto-updater przestał działać.
jednak jak i opera jak i battle w miarę normalnie działają.
Próbowałem naprawić grę w patcherze jak i ponownie ją zainstalować.
zadziałało tylko na chwilę, jak wyłączyłem patchera i chciałem go uruchomić ponownie znów wyskoczył ten błąd.
grę da się uruchomić plikiem lol launcher ale wtedy gdy znajdę grę to w czasie gdy ma się włączyć ekran ładowania gra wyłącza się i również pojawia się ten błąd.
Był ktoś może w tej sytuacji i wie jak na to zaradzić?
Dorzucam screena z błędęm : http://imgur.com/a/ffcVV#Qrz5yar

Opublikowano

Ja miałem identyczny problem jakiś czas temu, u mnie pomógł format.

Lecz to może być wina sterowników. Na wszelki wypadek zainstaluj do karty graficznej najnowsze stery, bądź zainstaluj vb i z wszystkimi programami, możliwe że czegoś ci brakuje, w razie też problemów możesz napisać do riotu.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Lecz to może być wina sterowników. Na wszelki wypadek zainstaluj do karty graficznej najnowsze stery, bądź zainstaluj vb i z wszystkimi programami, możliwe że czegoś ci brakuje, w razie też problemów możesz napisać do riotu.

co to vb? xD

Opublikowano

co to vb? xD

visual basic na necie pobierz sobie i tam on pobierze te frameworki i ,nety wszystko po kolei i być może ci to jakoś pomoże, ja zawsze tak robie po formacie 

Opublikowano

co to vb? xD

visual basic na necie pobierz sobie i tam on pobierze te frameworki i ,nety wszystko po kolei i być może ci to jakoś pomoże, ja zawsze tak robie po formacie 

zrobię i zaraz powiem czy pomogło

Opublikowano

co to vb? xD

nie pomogło ;/

Opublikowano

W przypdaku Lola wejdź do folderu z grą i uruchom za pomocą lol.launcher.admin. Mi, mojemu bratu i kuzynowi pomogło.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

W przypdaku Lola wejdź do folderu z grą i uruchom za pomocą lol.launcher.admin. Mi, mojemu bratu i kuzynowi pomogło.

próbowałem już dawno ale nie działa. 

Opublikowano

próbowałem już dawno ale nie działa. 

To pisz do supportu, lub może znajdziesz pomoc u nich na stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...