Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie MAKR dla Metin2

Vestokaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Szukam programu którym nagram makro - sekwencje kilku kliknięć myszką i klawiatury.
Oczywiście po pixelach.

Jest wiele takich programów ale problem częsty - albo mega ograniczenia wersji trial, albo makro nie nagrywa / odtwarza w metinie. Nie wiem czemu.

Próbowałem takich programów jak:
- Macro Recorder od JitBIt -> Super Fajnie, wszystko ok, nagrywa wszystko prócz.. okna metina. :|

- Mouse and Keyboard recorder -> Działa poprawnie. Metin załapuje. Wszystko ok.. ale ograniczenie: 5 pętli lub kilkadziesiąt sekund.
- vTasker Studio - Niestety również nie łapie metina.

Szukam czegoś co łapie metina, klika w jego okienku, a jednocześnie mogę zapętlić jakąś czynność np. na godzinę.

Przykład:
Kopanie rudy.
Kliknięcie na rudzie przede mną, po 60 sekundach kliknięcie Z. - Powtórz 60 razy (1h).

Albo np. Łowienie ryb, czy też inne..

Czy ktoś coś pomoże? Poratuje? :/
Wiem że istnieje taki program, używałem ze 2 lata temu, teraz chciałbym odnaleźć takowy program - niestety nazwy nie pamiętam.

Musi poruszać moją myszką, klikać w metinie na ustalone miejsca, oraz móc klikać klawisze, np. Ctrl+h (wsiadanie / zsiadanie z konia).

Propozycje? :)
+++ Oczywiście!

Opublikowano

Dokładnie:), jak nie masz uruchomione makro jako admin to logiczne ze Ci nie działa w metinie. Miałem ten sam problem tylko ze z autoklikerem :)

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...