Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 Dni] Risen.

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ban oczywiście niesłuszny, nie wiem dlaczego status z zapytaniem kto wybiera się na spotkanie z jednym z polityków został potraktowany jako trolling. No chyba że wracamy do całej akcji z coachingiem. Nie wiem co w tym jest z trollingu. Cytaty motywacyjne pojawiają się we wszystkich miejscach internetu m.in. na portalach społecznościowych i nikt nikogo np. na Facebooku nie banuje za treści o tematyce coachingowej. Pan @QuarK ma najwidoczniej jakiś osobisty uraz do mojej osoby, samej tematyki rozwoju osobistego. Nie wnikam. Niemniej jednak forum jest publiczne i dopóki nikogo się nie obraża, szkaluje, to nie widzę powodu dla którego mielibyśmy zakazywać czegokolwiek. Zastanówcie się czy wolelibyście czytać w statusach wypowiedzi ludzi, którzy powiedzą Wam, że życie jest c*****e, nic się nie uda i w ogóle zabijmy się czy pozytywną energię, motywację i wiedzę płynącą z moich statusów. Zastanówcie się, użyjcie głowy, bo to ostatnio strasznie kuleje tutaj u niektórych.

Jeśli odwołanie zostanie rozpatrzone negatywnie, proszę o usunięcie mojego konta z forum. Nie zamierzam tracić czasu. Oddaję mnóstwo swojej energii Wam tworząc motywacyjne grafiki, szukając materiałów coachingów i mam odpłacone banem. Parodia. Wychodzi na to, że nie można tutaj mieć misji zmieniania świata, uczenia i motywowania ludzi. Lepiej mieć wszystkich w dupie i być hejterem, tak? 

A co do Ciebie, @QuarK, pisałem na GG o moich kontaktach i możliwościach, nie wyciągnąłeś wniosków. Ja nie zamierzam z nikim walczyć, zawsze jestem dobry dla ludzi, pomagam, wspieram mnóstwo fundacji, ale jeżeli ktoś ewidentnie ma problemy z myśleniem i robi mi na złość, to ponosi tego konsekwencje.

Pozdrawiam,
Michał/@Risen.
Opublikowano

Ban nie został nadany za pojedynczy status, a za całą masę podobnych sytuacji. Otrzymałeś wcześniej blokadę na statusy wraz z jej powodem na PW, tam wszystko Ci wyjaśniłem. Blokada się skończyła, a ty mimo mojego upomnienia nadal postanowiłeś robić swoje. Decyzja o banie nie była tylko moja, bo uzgodniłem ją z jednym z Global Moderatorów. A co do tych kontaktów, to wszelkie groźby lub próby straszenia mnie działają tylko na twoją niekorzyść.

UB nie będzie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...