Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ikony] Ikony [stare z pgc]

Mati .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwnie po wydaleniu Cię z Administracji pgc24 stałeś się dobrym człowiekiem, zacząłeś wszystko udostępniać, pomagać ludziom itd. Ikonki takie sobie, graficznie naciągane 3/10.. czyli nic specjalnego.

Opublikowano

Widzę dzicz, ikonki 2/10 :>

Dziękuje użytkowniku za twoją opinię. Każda ocena to dla mnie motywacja do dalszej pracy! Dzięki takim jak Ty właśnie się rozwijam! Wręcz slodko

Jak ty kozak! ps. Fajne :D

Dziękuje użytkowniku za twoją opinię. Każda ocena to dla mnie motywacja do dalszej pracy! Dzięki takim jak Ty właśnie się rozwijam! Pozdrawiam Cię gorąco! Jeśli chciałbyś jakąś pomoc, to zgłoś się. Czekam!

Opublikowano

Widzę dzicz, ikonki 2/10 :>

Dziękuje użytkowniku za twoją opinię. Każda ocena to dla mnie motywacja do dalszej pracy! Dzięki takim jak Ty właśnie się rozwijam! Wręcz slodko

Jak ty kozak! ps. Fajne :D

Dziękuje użytkowniku za twoją opinię. Każda ocena to dla mnie motywacja do dalszej pracy! Dzięki takim jak Ty właśnie się rozwijam! Pozdrawiam Cię gorąco! Jeśli chciałbyś jakąś pomoc, to zgłoś się. Czekam!

Te podziękowania są zbędne.

Co do ikonek.. znowu jest to ohydne "v" proszę Cię popracuj nad tą częścią ikon. 

Zmieniłabym czcionkę bo jak dla mnie nie pasuje do tła, co do niektórych literek wydają się zbyt rozciągnięte i niewyśrodkowane. 

Jednak nie są jakoś najgorsze. Myślę, że wiele osób z nich skorzysta dlatego fajnie, że udostępniasz swoje prace.

Kwestia gustu czy ktoś je użyje u siebie czy nie, a o gustach się nie dyskutuje. Użytkownicy przynajmniej mają duży wybór - jak oprawić swój serwer graficznie.

Jeśli chodzi o to, że zacząłeś udostępniać po wywaleniu.. no nic dziwnego, skoro źle został potraktowany to po co ktoś ma dalej mieć jego pracę skoro on nic za to nie dostał, a warunki, które były postawione zostały zerwane? :v 

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...