Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest średnia wartość skina w skrzynce?

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem pewien interes (no jeszcze nie wiem czy zrobiłem bo potrzebuję Waszej odpowiedzi).

Jak myślicie jaka jest średnia wartość skina w skrzynce?

Nie chodzi mi o to że otwieramy skrzynkę gdzie są 2 skiny, pierwszy za 100E, drugi za 2E i wychodzi średnia 51, ale o to że wyleci 99x po 2E i raz za 100E czyli średnia ok 3E.

Bo poszedłem na układ ze dałem pewnej osobie 35 skrzynek o łącznej wartości 1,05E i mam dostać połowę z tego co wyleci.

Przy założeniu że średnia wartość dropa będzie większa od wartości skrzynki to zarobię.

Wiem że nikt tego dokładnie mi nie powie, czyste strzały. Ale ile wg. Was może wynosić łączny drop z 35 skrzynek? Z 10-15E?

Opublikowano

Zrobiłem pewien interes (no jeszcze nie wiem czy zrobiłem bo potrzebuję Waszej odpowiedzi).

Jak myślicie jaka jest średnia wartość skina w skrzynce?

Nie chodzi mi o to że otwieramy skrzynkę gdzie są 2 skiny, pierwszy za 100E, drugi za 2E i wychodzi średnia 51, ale o to że wyleci 99x po 2E i raz za 100E czyli średnia ok 3E.

Bo poszedłem na układ ze dałem pewnej osobie 35 skrzynek o łącznej wartości 1,05E i mam dostać połowę z tego co wyleci.

Przy założeniu że średnia wartość dropa będzie większa od wartości skrzynki to zarobię.

Wiem że nikt tego dokładnie mi nie powie, czyste strzały. Ale ile wg. Was może wynosić łączny drop z 35 skrzynek? Z 10-15E?

Serio myślisz, że gość ci odda połowę dropu ze skrzynek? Jak sam napisałeś twoje skrzynki są o wartości 1.05€ a sam klucz kosztuje 2.5€ (coś koło tego) W ogóle jemu by sie to nieopłacało, a gdyby w ogóle otwierał skrzynki to by kupił sobie je za te 0.02€. 

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Nic, bo zostałeś ojebany.

Wiedziałem że ktoś to napisze :D. No bo tak to wygląda. (dla jasności nie jestem debilem, a może jestem, chyba jestem, mama mówi że nie :yay: )

Tu jest inna sytuacja. Nie wzięliście pod uwagę że ta osoba jest mi coś winna, a skrzynki to tylko układ.

Opublikowano

Jeśli ci w ogóle odda to albo wyjdziesz na 0 albo na +. On wyjdzie na - bo musi za klucze jeszcze zapłacić no chyba że wyleci coś w miarę dobrego to on wyjdzie na 0, a ty na +. Tak w sumie to wyjdziesz na + bo jak sprzedajesz np tego skina za 0,03 to dostajesz 0,01 a on ci da skina za te 0,03 więc będziesz na + O ILE DOSTANIESZ SWOJĄ POŁOWĘ :]

Opublikowano

@up

A co, masz takich chujowych kolegów którzy Ciebie tak walą w c***a czy co? Jak ja mam z kumplem układ to się stosujemy, nie ważne czy ja tracę 50 euro czy on ale jesteśmy uczciwi wobec siebie lol :|?

Na + albo lekki plus

Opublikowano

A kto powiedział, że to jego kolega. Jakby to był "kolega" to by od razu to zaznaczył. Zresztą co innego kolega z internetu, a co innego kolega z reala.

I k***a powiedz mi.. jaki jest sens brania od kogoś 35 skrzynek i oferowania mu połowy dropu? Skoro koleś miał na 35 kluczy to chyba miałby na 35 skrzynek po 3 centy xD.

Zostałeś ojebany i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...