Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam cheatów na ClassicMt2

HarDMaTI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lalaker, walkowane miliony razyyyyy

to daj linka ? bo ja jakos znalesc nie moge .....

to niezly agent jestes, bo ja wpisujac fraze "lalaker" w google, mialem jego jako pierwszy link xD

a jak dokładnie odpalić tego lalakera bo mi coś nie działa

na stronie lalakera jest video z dokladnym opisem.

https://www.youtube.com/watch?v=fYiEYuJ0o9Q&feature=youtu.be

............

Opublikowano

A ten login i passy to do konta na jego stronie czy do serwera trzeba wpisać tam jak ten profil się tworzy? bo ja wpisywałem do konta na jego stronce i po kliknięciu f2  program się zawiesza i tak za każdym razem.

Tak ogólnie to mi wgl to mi metina nie wykrywa gdy wcisne F2 bo pisze waiting game not found i zawieszony program musze go w menadżerze wyłaczać

Opublikowano

A ten login i passy to do konta na jego stronie czy do serwera trzeba wpisać tam jak ten profil się tworzy? bo ja wpisywałem do konta na jego stronce i po kliknięciu f2  program się zawiesza i tak za każdym razem.

Tak ogólnie to mi wgl to mi metina nie wykrywa gdy wcisne F2 bo pisze waiting game not found i zawieszony program musze go w menadżerze wyłaczać

w bota wpisujesz pasy z jego stronki xD nie z metina XDD myslcie.

jak masz okienko bota, klikasz " Select Game (F2) ", wtedy wchodzisz w okienko metina, i jak jestes w metinie to klikasz F2 i tyle.

............

Opublikowano

jak masz okienko bota, klikasz " Select Game (F2) ", wtedy wchodzisz w okienko metina, i jak jestes w metinie to klikasz F2 i tyle.

Ale czy to gościu rozumiesz że gdy klikam F2 to nie wykrywa mi metina "Tak ogólnie to mi wgl to mi metina nie wykrywa gdy wcisne F2 bo pisze waiting game not found i zawieszony program musze go w menadżerze wyłaczać" czytasz ze zrozumieniem?

Opublikowano

Ale czy to gościu rozumiesz że gdy klikam F2 to nie wykrywa mi metina "Tak ogólnie to mi wgl to mi metina nie wykrywa gdy wcisne F2 bo pisze waiting game not found i zawieszony program musze go w menadżerze wyłaczać" czytasz ze zrozumieniem?

to pisz bardziej zrozumiale, bo przez to z Twojej wypowiedzi wynika że oczekujesz iż bot sam Ci wykryje metina, to dlatego Ci napisałem jak krok po kroku wskazać botu które to metin.

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...