Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość graczy

BongoDongo646

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewątpliwie Aion ma już za sobą "lata świetności", ale nie ma jeszcze tragedii. Nadal gra sporo osób i nie ma problemu, żeby znaleźć na coś grupę. Warto też zauważyć, że sporo graczy gra w swoich "grupkach", więc nie każdy ogłasza się na LFG itd., a duże skupiska osób w głównych miastach, pokazujące swoje rzadkie skiny i wymaksowane sety wcale nie świadczą dobrze o grze tylko uwidaczniają, że nie ma w niej nic do roboty. Pamiętaj też, że takie "liczniki" nie oddają w stu procentach rzeczywistości. Może podałbyś z ciekawości jaka to strona?  ;)

Opublikowano

Ja kiedyś grałem w AIONa bo dostawałem za to punkty które mogłem wymienić na np. PSC, czy gry steam. Teraz już też nie gram, bo już chyba za aiona nie dają punktów. Może to dlatego tak mało teraz osób gra.

Opublikowano

Ludzie zaczynają odchodzić, ponieważ gra zamienia się w typowe p2w.
Wszyscy "starzy" gracze widzą dobrze, co GF robi z Aionem + są świadomi tego, iż "niedługo" wejdzie 5.3, a w nim będzie już TYPOWE p2w.
Ludzie przestają mieć ochotę na grę, z którą tak naprawdę zaraz skończą. 

Aion nie ma młodego community. Większość ludzi, na których natrafiałem, i z którymi grałem od wielu, wielu lat, to są osoby z rodzinami i dziećmi, wiec no... 
Nikt rozsądny nie będzie jeszcze płacić za grę, aby zrobić jeden przedmiot na +15 lub +20.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej ja tez jak sie nacpam to mi ludzie chodza po pokoju z psami balonami i wogole ide do drzwi bo mnie kgb goni musze  byc cwanszy i ich sledzic a nie oni mnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...