Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClassicMt2 sprawa banów, jak to wygląda?

By ZeNeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, orientuje sie ktos jak wyglada sytuacja z banami? Słyszałem ze administracja ma to kompletnie w dupie, ale czy tak jest? Może ktoś sie wypowiedzieć kto uzywa perfidnie wh z mobberem i nie dostał bana?

4521609.png

Opublikowano

Uszanowanko. Graj z głową :D Boć* ja latam i nie mam wiekszych problemów. Co prawda mam na drugim ekranie CMt2 i patrze na ekan, jak tylko widze jest jakis gracz w pobliżu to pauzuje bota na chwile ogarniam co i jak i dalej lece lub zmiana ch  :D

Puki ktoś Ciebie nie podkabluje to spokój :P

Opublikowano

Uszanowanko. Graj z głową :D Boć* ja latam i nie mam wiekszych problemów. Co prawda mam na drugim ekranie CMt2 i patrze na ekan, jak tylko widze jest jakis gracz w pobliżu to pauzuje bota na chwile ogarniam co i jak i dalej lece lub zmiana ch :D

Na jakich haxach grasz? Mógłbyś podać nazwę bota, link, cokolwiek? :p

mqdefault.jpg

Nasz rap jest dużym chłopcem.

Opublikowano

grałem na WH, expiłem sobie w v2. gdy przychodził jakiś gracz to przełączałem na prodmg i biłem ręcznie - nikt by się nei zczaił. wczoraj loguje, mam zamiar wbić jeden lv i koniec z haxami, na 61 juz dam radę bez WH, a ty myk, GM się pojawia i wtopa.

polecam/nie polecam. bany są, nawet jak nikt nie widzi.

Opublikowano

Powiem ci że jeśli nie będziesz sie prosił o bana to go nie dostaniesz. Ja latajac po m1 jinno ch2 bijąc jako 17 lvl shopy wojem wbiłem okrutny i dopiero dostałem bana. Także XDD Tak aktywni że aż spadłem z krzesła ze śmiechu.

#EDIT. Używając DMG/Waithacka 

14 lat  

Opublikowano

Uszanowanko. Graj z głową :D Boć* ja latam i nie mam wiekszych problemów. Co prawda mam na drugim ekranie CMt2 i patrze na ekan, jak tylko widze jest jakis gracz w pobliżu to pauzuje bota na chwile ogarniam co i jak i dalej lece lub zmiana ch :D

Na jakich haxach grasz? Mógłbyś podać nazwę bota, link, cokolwiek? :p

Przyłączam się do prośby

Moglibyście podlinkować haxy ?

Z góry dziękuje :D

Lalaker1.org :), metin2mod też dziala juz z tego co słyszałem.

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...