Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yo, jak wygląda gierka?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, możecie mi powiedzieć co to za gierka? Opłaca się grać? Na pierwszy rzut oka postacie mi przypominają ten sam kształt co w warframe ;D

Ile jest klas itp? Jest już po ang czy trzeba kombinować? Szukam czegoś co byłoby na tym samym poziomie co black desert albo i lepsze czy to znajdę tutaj?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Warframe to kompletnie inna produkcja, której absolutnie nie da się do RO w żadnym aspekcie porównać.
Klas jest aktualnie sześć, natomiast na chińskich serwerach pojawiła się nowa - siódma profesja, coś w rodzaju assasyna.
Obecny stan przetłumaczenia gry jest skończony może w jakichś 60%, więc będziesz miał tam okazje miejscami spotkać chińskie znaczki oraz trochę rosyjskich dialogów.
Jest to CBT1 więc nie można oczywiście spodziewać się gór, ale większe błędy, czy bugi - nie mają całe szczęście miejsca.
Revelation Online jak najbardziej dorównuje black desertowi, także możesz śmiało próbować w nim swoich sił.

Opublikowano

Gierka wygląda fajnie i prezentuje się równie dobrze,przynajmniej w moim odczuciu ... trochę na pierwszy rzut oka przypomina grę Aion ale to nie to ... czekałem długo na coś takiego i mam nadzieje że dev nie zrobią z tego gry na rok ... chciałbym w końcu zatrzymać się gdzieś na dłużej T_T

http://imgur.com/a/VbN4e

i moja ślicznotka od tak *-*

Opublikowano

Jak by ktoś miał klucz to chętnie bym przyjął bo packa szkoda trochę kupywać bo może mi trochę gierkę ścinać a szkoda hajsu jak może nie odpalić gierka :P

Opublikowano

Warframe to kompletnie inna produkcja, której absolutnie nie da się do RO w żadnym aspekcie porównać.

Klas jest aktualnie sześć, natomiast na chińskich serwerach pojawiła się nowa - siódma profesja, coś w rodzaju assasyna.

Obecny stan przetłumaczenia gry jest skończony może w jakichś 60%, więc będziesz miał tam okazje miejscami spotkać chińskie znaczki oraz trochę rosyjskich dialogów.

Jest to CBT1 więc nie można oczywiście spodziewać się gór, ale większe błędy, czy bugi - nie mają całe szczęście miejsca.

Revelation Online jak najbardziej dorównuje black desertowi, także możesz śmiało próbować w nim swoich sił.

Gierka wygląda fajnie i prezentuje się równie dobrze,przynajmniej w moim odczuciu ... trochę na pierwszy rzut oka przypomina grę Aion ale to nie to ... czekałem długo na coś takiego i mam nadzieje że dev nie zrobią z tego gry na rok ... chciałbym w końcu zatrzymać się gdzieś na dłużej T_T

http://imgur.com/a/VbN4e

i moja ślicznotka od tak *-*

Rozumiem rozumiem, jeszcze takie pytania : jakie są klasy? ile jest skilli dla jednej postaci? Ile jest ras i jakie one są? Wgl czy jest tak samo jak w terze ze są tam lolitki lub chomiki? xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Rozumiem rozumiem, jeszcze takie pytania : jakie są klasy? ile jest skilli dla jednej postaci? Ile jest ras i jakie one są? Wgl czy jest tak samo jak w terze ze są tam lolitki lub chomiki? xD

Każda z klas przeważnie ma od 11 do 13 skilli, w tym 4 unikalne podzielone na dwa stany - przedstawie to na podstawie healera:

Jeżeli użyję sześciu skili leczących to następne będą leczyć więcej + odblokują się umiejętności unikalne specjalne pod healing, natomiast jeżeli użyję sześciu skili atakujących, to następne będą zadawać więcej dmg oraz odblokują unikalne skile atakujące - mam nadzieje, że idzie to zrozumieć. xD

Rasy dostępne to: człowiek oraz elf, dodatkowo jeżeli chodzi o wygląd, możesz być małą dziewczynką(lolitką), nastolatką oraz niedostępną na EU/NA wersjach dorosłą postacią.

Opublikowano

Każda z klas przeważnie ma od 11 do 13 skilli, w tym 4 unikalne podzielone na dwa stany - przedstawie to na podstawie healera:

Jeżeli użyję sześciu skili leczących to następne będą leczyć więcej + odblokują się umiejętności unikalne specjalne pod healing, natomiast jeżeli użyję sześciu skili atakujących, to następne będą zadawać więcej dmg oraz odblokują unikalne skile atakujące - mam nadzieje, że idzie to zrozumieć. xD

Rasy dostępne to: człowiek oraz elf, dodatkowo jeżeli chodzi o wygląd, możesz być małą dziewczynką(lolitką), nastolatką oraz niedostępną na EU/NA wersjach dorosłą postacią.

Co do ostatniego są dostępne "dorosłe" postacie ale w nie wszystkich klasach jeśli chodzi o rasy to nie zauważyłem czegoś takiego jak człowiek/elf ... może po prostu się nie przyglądałem ... co do skilli to prawda że każdą klasę tak naprawdę można podzielić na 2 ... równie dobrze można zrobić spiritshapera jako dps z low healem ... ;)

Opublikowano

Jeśli chcesz nauczyć się hybrydy Japońskiego i Rosyjskiego to serdecznie polecam ;)

tam akurat masz Chiński a ruskie wstawki są przetłumaczone (wystarczy na nie najechać myszką) ;D

Opublikowano

tam akurat masz Chiński a ruskie wstawki są przetłumaczone (wystarczy na nie najechać myszką) ;D

Ooo, nie wiedzialem o tym... dzięki :D

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...