Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administracja ClassicMT2

ArmandiaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieno powiem ze odpowiedz ze strony administracji jest piękna mozna im klaskać oni sie nazywaja administracją ? typowy serwer pod hajs i nic ich wiecęj nie obchodzi nawet nie umieją odnosić sie do normalnych ludzi .

1: https://scr.hu/mXwKa4

2: https://scr.hu/96wlM7

3: https://scr.hu/nXqVdm

4: https://scr.hu/00gW20

Opublikowano

Nie chcę Cie obrazić ale po tym w jaki sposób Ty się wypowiadasz to też nie miałbym ochoty prowadzić konwersacji na temat jednej białej perły..

Opublikowano

Jeszcze miesiąc dwa pochodzi

Żebyś się nie zdziwił, Ravie stoi 4 lata.

Co do Twoich screenów, pierw sam zachowaj jakiś poziom konwersacji a dopiero później wymagaj tego od drugiej osoby.

Opublikowano

hahah Ravia 4 lata stoi ale kto tam gra 10 osob?

Tak samo bd z Classiciem ogólnie nie polecam serwera dlaczego?

- wszystko pod IS gdy nie zatankujesz min 100 zl na start to jestes nikim + wydadki na dalsze lv

- Administracja do bani wgl nie odpowiadaja maja cie w dupie i licza tylko zera na koncie w banku

- pełno noobow wgl nie ta sie tam zarobic dlaczego w ch uj ludzi na kazdym ch metka mozesz szukac 2h i tak nie znajdziesz

- straszne lagi

- PompaTeam jest na specjalnych łaskach u GM szczegulnie Nitro (eq SM za Free itp)

i jeszcze wiele innych

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Serwer pod hajs jedno wielkie gówno , a gimby (nie obrażając gimbów) bulą hajsy i utrzymują te szuje.

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

@Fananit Wreszcie Ktoś powiedział prawde w 100% zgadam się z tobą

pograłem tam troche ale zrezygnowałem czemu? bo bo Is'a za ch uja sie nie da tam grac eq nie wybonujesz o robieniu skilli nie wspomne  wiec jaki jest sens?

Jeszcze caly PompaTempaki maja wszystko za free (SM IS zmianki dodania itp)

A gimbuski tylko walą hajs matki i ojca w ten serwer żeby utrzymać tą chołote

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Widze cwoki,ze zazdrość zżera wasze mózgi i tak male.Odnosnie tematu -wydaje Mi się ,że założyciel tematu [po ogladnieciu screnow] to jakiś imbecyl.Popatrzyles co wkleiles? I po co to wkleiles?Na miejscu Admina na tym serwie zignorowalbym cie całkowicie.Trudno człowiekowi rozmawiać z np. żegżułka pospolita.

Widze cwoki,ze zazdrość zżera wasze mózgi i tak male.Odnosnie tematu -wydaje Mi się ,że założyciel tematu [po ogladnieciu screnow] to jakiś imbecyl.Popatrzyles co wkleiles? I po co to wkleiles?Na miejscu Admina na tym serwie zignorowalbym cie całkowicie.Trudno człowiekowi rozmawiać z np. żegżułka pospolita.

Opublikowano

@kiok ćwokiem to jesteś ty i widać że wgl nie ogarniasz tego forum wiec wypierdalaj na forum Classica i liż dupsko calej tej ParaJParmi

weź tam lepiej matce z portmonetki z 20 zł i zafunduj ferie zimowe Asigowi i reszcie palantów ;D

pozatym od tego są zeby do nich pisać w sprawie jakich kolwiek problemów a nie tylko od tego żeby liczyć siano jakie im wpływa z is

sygna2ow.jpg

Opublikowano

@Sm0kie Ale Ty gościu jesteś rakiem xD Po pierwsze naucz się pisać jak człowiek, a nie przynosisz wstyd sobie. Po drugie na tym serwerze da się coś osiągnąć bez wkładania na to hajsu, jeżeli nie potrafisz nic zrobić oprócz wbicia 20lv tam, to się nie wypowiadaj gościu i nie rób z siebie dorosłego, pisząc jak upośledzony pięciolatek, nie pozdrawiam.

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

@Sm0kie Ale Ty gościu jesteś rakiem xD Po pierwsze naucz się pisać jak człowiek, a nie przynosisz wstyd sobie. Po drugie na tym serwerze da się coś osiągnąć bez wkładania na to hajsu, jeżeli nie potrafisz nic zrobić oprócz wbicia 20lv tam, to się nie wypowiadaj gościu i nie rób z siebie dorosłego, pisząc jak upośledzony pięciolatek, nie pozdrawiam.

Wszystko w temacie. Dzieciaczek w okresie buntu zachowujący się jak 70 letni mędrzec. Takie osoby to ja uwielbiam :)

Co do tematu:

Jakby mi ktoś w taki sposób napisał to ładnie bym mu odpisał, żeby sobie najpierw kupił słownik ortograficzny, a później przemyślał to co chce napisać i na co ponarzekać, następnie żeby napisał to poprawnie.

Is jest taki jak na każdym innym serwerze. Drop dodań/zmianek i reszty pierdół jest na tyle dobry że spokojnie można sobie wybonować eq i później na dodaniach/zmiankach zarabiać. Jednak taki dzieciak jak Smokie tylko będzie płakać, bo jedyne co zapewne osiągnął to 33 lvl w grupie 8 osobowej na BO!

Opublikowano

Smiech na sali na tym serwie jest xD ; co z tego co widzę ci co wladowali kase też odradzają gry, to sama odpowiedź sie nasuwa nie warto grać na serwie. 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Smiech na sali na tym serwie jest xD ; co z tego co widzę ci co wladowali kase też odradzają gry, to sama odpowiedź sie nasuwa nie warto grać na serwie. 

Była cofka i z tego co wiem gracze którzy zabulili w is nie dostali zwrotu SM ...

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Kiedy zwykły gracz straci EQ:

-No niestety, trzeba pilnować konta, nie możemy nic zrobić.

Kiedy nitro stracił EQ:

-Przerwa w działaniu serwera, przywracamy EQ dla nitra!!!2312312321

Żałosne =)

­

Opublikowano

Kiedy zwykły gracz straci EQ:

-No niestety, trzeba pilnować konta, nie możemy nic zrobić.

Kiedy nitro stracił EQ:

-Przerwa w działaniu serwera, przywracamy EQ dla nitra!!!2312312321

Żałosne =)

Na serwerze są równi i rowniejsi, ale cebula i tak na to pójdzie :v
Opublikowano

xDDD "żegżułka"

949ccbbb22d5333dgen.jpg

El Chapo, donde esté peligroso?

Opublikowano

Ludzie jesteście żałośni wiecie czym kończy się gra na serwerze od gówien a teraz płaczą jaki to support

Cyrk.png

Opublikowano

Przecież wiadomo że oni tylko pod hajs ten serwer zrobili a nie dla graczy. 

Chcą wydoić od swoich widzów jak najwięcej. :)

Pozdrawiam. 

P.s: ty czy ktokolwiek inny, mają tak sporo widzów że wylane na wszystko.

No i jeszcze darmowe promowanie... tylko liczą doładowania IS. ^.^  

837341413742376668518.png

Opublikowano

Trafił swój na swego. :) 

Classic zaraz się skończy, bo Nitro wbił 99, więc skończy tam grę, innym się znudzi i tyle będzie.

Napisał do Ciebie, żebyś zgłosił to do supportu, dlaczego tego nie zrobiłeś, tylko dalej robiłeś zbędny spam?

Nie lubię serwera classic, jak i administracji tego serwera, ale będąc neutralnym, tymi screenami niczego nie pokazałeś, prócz swojej głupoty.

sygnatura2.jpg

Opublikowano

hahah Ravia 4 lata stoi ale kto tam gra 10 osob?

Tak samo bd z Classiciem ogólnie nie polecam serwera dlaczego?

- wszystko pod IS gdy nie zatankujesz min 100 zl na start to jestes nikim + wydadki na dalsze lv

- Administracja do bani wgl nie odpowiadaja maja cie w dupie i licza tylko zera na koncie w banku

- pełno noobow wgl nie ta sie tam zarobic dlaczego w ch uj ludzi na kazdym ch metka mozesz szukac 2h i tak nie znajdziesz

- straszne lagi

- PompaTeam jest na specjalnych łaskach u GM szczegulnie Nitro (eq SM za Free itp)

i jeszcze wiele innych

Te, te, te nie pierdol gođciu bo gram od 5 dni i nie od początku i nie wydałem złotówki i mam 61 lvl, fms +9 40 sr, boga +8 :) więc nie pierdol bo wystarczy grać i tyle.

Serwer polecam

Opublikowano

A czego wy się spodziewali po serwerze z pompy jak oni mają widzów po 11 lat więc wydoją kasę i tyle. Będzie jak na ravi ze admini nie będą wchodzić nawet na serwer bo po co...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...