Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunnyGuilds znacie jakieś błędy?

OsitoOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś jakieś aktualne błędy od funnyguilds? Pytam czy ktoś z dobrego serca mógłby podzielić się logami z błędami lub tym co się "psuje" w ostatniej wersji od dzikoyska, ogólnie moim zdaniem fg napisane jest bardzo świetnie przez wybitnego programiste, ale z tego co pamiętam wkradło się kilka błędów (coś z terenami i sojuszami) lecz nie jestem pewien gdyby ktoś mógł coś takiego potwierdzić. Chodzi oto że chcę sobie je prywatnie poprawić :P

Opublikowano

Tablista często potrafi się bugować, ten item w gildii (jak się kilknie to pokazuje info) też czasem nie działa, a konsola spami błędami. Z terenami i sojuszami nie wiem, u mnie działało. 

strange1.jpg

Opublikowano

Tablista często potrafi się bugować, ten item w gildii (jak się kilknie to pokazuje info) też czasem nie działa, a konsola spami błędami. Z terenami i sojuszami nie wiem, u mnie działało. 

Kurdę trochę ciężko będzie, może potestujemy coś z ekipą, na razie wielkie dzięki :P

Opublikowano

Reff, macie może jeszcze jakieś błędy?

Nachodzące cuby już naprawione, dziś jeszcze zabiorę się za sojusze.

Jest jeszcze jeden błąd - podczas tworzenia gildii na środku pojawia się ender crystal, który po naciśnięciu pokazuje informacji o gildii, jeśli zmienimy ten blok na jakiś inny, to owszem pojawia się on na środku, ale po naciśnięciu już nie pokazuje informacji o gildii. 

strange1.jpg

Opublikowano

Reff, macie może jeszcze jakieś błędy?

Nachodzące cuby już naprawione, dziś jeszcze zabiorę się za sojusze.

Jest jeszcze jeden błąd - podczas tworzenia gildii na środku pojawia się ender crystal, który po naciśnięciu pokazuje informacji o gildii, jeśli zmienimy ten blok na jakiś inny, to owszem pojawia się on na środku, ale po naciśnięciu już nie pokazuje informacji o gildii. 

Dzięki, poprawiłem <3, EnderCrystal nie pojawiał się "równo" na środku to też poprawiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...