Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps

der2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pc:i5 6500,r9 380.

Mam problem z grą, mianowicie będąc w grze mam po 30-50 fpsów na niskich i cały czas mi tnie, gdy ustawie na maksymalne ustawienia już od 50-70 fps, ale tez potrafi zaciąć.

O co chodzi? 

Opublikowano

Zmień ustawienia w karcie graficznej, defragmentacja dysku HDD. Pobierz CCleaner ewentualnie przeskanuj ADWCleanerem.

To nie jego wina, ta gra ma lagi sama w sobie. Na ścinki narzeka każdy, winę ponosi tutaj producent.

Opublikowano

CTRL + F jeśli chodzi o ukrycie graczy, jeśli chodzi o lagi, może to być wina dużego pingu. Niby europejska wersja bns, ale serwery mają w ameryce. Osobiście nie zauważyłem u siebie ścinek jeśli chodzi o komputer, więc ciężko stwierdzić, czy to winna konkretnego urządzenia czy co :D

Opublikowano

CTRL + F jeśli chodzi o ukrycie graczy, jeśli chodzi o lagi, może to być wina dużego pingu. Niby europejska wersja bns, ale serwery mają w ameryce. Osobiście nie zauważyłem u siebie ścinek jeśli chodzi o komputer, więc ciężko stwierdzić, czy to winna konkretnego urządzenia czy co :D

Serwery EU NCSoftu znajdują się w Niemczech a jeśli chodzi o dropy FPS to błąd ostatniego patchu wszystko powinno być dzisiaj lepiej jak to zapowiadali na ostatnim streamie przeglądającym nowy kontent gry ;) (z 120 fps na 30-40 ... dlatego chwilowo nie gram ;D)

Opublikowano

Serwery EU NCSoftu znajdują się w Niemczech a jeśli chodzi o dropy FPS to błąd ostatniego patchu wszystko powinno być dzisiaj lepiej jak to zapowiadali na ostatnim streamie przeglądającym nowy kontent gry ;) (z 120 fps na 30-40 ... dlatego chwilowo nie gram ;D)

od kiedy? :O jak zaczynałem grać było mówione ze są w Ameryce itp ze pingi wysokie. Jeśli byłyby w Niemczech miałbym ping na pewno mniejszy  niż 200-300 :P

Opublikowano

ja w Belgii mam ping 30-50 ... na serwerach NA mam około 200 ...

Jak to możliwe, że do niemiec mam taki ping jedynie w BnS? :O reszta gier, na europejskich serwerach, które i tak są głównie w Niemczech  chodzą mi po 30-70

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...