Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na Classicu?

maciekssssa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metiny/zęby orka (oraz ogólnie drogie ulepy jak szpon skorpiona)/medale, które swoją drogą schodzą bardzo fajnie/ ulepszanie itemów 60+ w dt do +6/7 i sprzedawanie na rynku... Wiele opcji wystarczy cierpliwość.

Na upartego jak znasz rynek to nawet z m1 nie musisz wychodzić i zarobisz.

Opublikowano

@up metiny aura? hahahah na tym serwerze ubic metka to swieto obojetnie na jakiej mapie ogulnie dobrego zarobku tam nie ma chyba ze zajebiesz w IS

ogulnie to nie polecam ci gry na tym serwerze wiecej sie nawkurwiasz niz pograsz

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Kolega wyżej pewnie nabił 30 lvl i świeci wiedzą na temat serwera.

W is na tym serwerze nie trzeba pakować ani złotówki.

Bardzo fajny zarobek to dt, lecisz do v2/red lasu dropisz itemy 61/65/70 ulepszasz do +4 i lecisz na dt :) Taki itemek na +6/7/8 jest już trochę warty, a takich itemków na dzień idzie ze 4 zrobić, przy farcie nawet więcej.

Opublikowano

300-400 medali w nocke? Powodzenia. 

Ja polecam imha z rękawicami. Spędzałem może 2-3 godziny dziennie przez 3 dni na dropieniu, i na koniec wychodziłem z 3-4 ribami 1-2 fmsami. Do tego jeszcze trzeba doliczyć blaski i żółcie które tam lecą (raz wyniosłem stamtąd 10, czyli ~2kk). 

Opublikowano

Kolega wyżej pewnie nabił 30 lvl i świeci wiedzą na temat serwera.

W is na tym serwerze nie trzeba pakować ani złotówki.

Bardzo fajny zarobek to dt, lecisz do v2/red lasu dropisz itemy 61/65/70 ulepszasz do +4 i lecisz na dt :) Taki itemek na +6/7/8 jest już trochę warty, a takich itemków na dzień idzie ze 4 zrobić, przy farcie nawet więcej.

Kolega pewnie zaczął WPkiem z myślą, że od razu wszystko wybije, wbił 15 lvl, poszedł do m2, bił w metina po 116 i tak o to przyleciał na MPC:D Co do DT, to zawsze można latać na 10+ kont^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...