Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z awansem

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem mg2, wygralem 20 meczy i dalej mg2, specjalnie spadlem do mg1 z nadzieja, ze bedzie lepiej, ale nie, mialem 259 wygranych, teraz mam 282 i dalej mg1, a staty mam przewaznie srednio 18/3/14, niekiedy 30/6/15 i nie awansuje, a uwazam, ze gram lepiej, niz kalach. 

O co chodzi z ta ranga?..

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

To co uważasz to nie ma znaczenia. Staty 18/14 nie dadzą ci awansu. Czasem ci się fartnie więcej- system to widzi. Jak będziesz karał MG1 to zacznie ci dobierać wyższe rangi, jak wygrasz na nie mecze to wtedy będzie awans. Nie grasz lepiej jak kałach skoro siedzisz w mg1, uwierz.

Tak z ciekawości.. jak ci się wydaje, że grasz?

Opublikowano

To co uważasz to nie ma znaczenia. Staty 18/14 nie dadzą ci awansu. Czasem ci się fartnie więcej- system to widzi. Jak będziesz karał MG1 to zacznie ci dobierać wyższe rangi, jak wygrasz na nie mecze to wtedy będzie awans. Nie grasz lepiej jak kałach skoro siedzisz w mg1, uwierz.

Tak z ciekawości.. jak ci się wydaje, że grasz?

Nie do konca rozumiem Twoje pytanie. Wydaje mi sie, ze ranga, ktora by byla idealnie przypisana dla mnie to dmg. 

Bardzo czesto teraz otwieram na bardzo dobrych statach, ale mecz przegrywamy, bo reszta druzyny jest kiepska.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...