Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylwester

Kamilq120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wiem ze do sylwestra zostalo jeszcze duzo czasu ale zaplanować warto wcześniej wiec chcemy w tym roku ze znajomymi (razem 4 osoby) gdzies wyjechac i tam sie pobawic, wypic no i tez potanczyc z dziewczynami. Na poczatku zobaczylem oferte u youtubera "szwagry" ze cos organizuja i niby fajnie sie to zapowiada ale prawie 400 zl za bilet to wedlug mnie przesada tym bardziej ze jeszcze trzeba podróż i pokoje doliczyć wiec powiedzmy ze szukamy cos podobnego ale w nizszej cenie. jbc. to jestesmy z okolic Rzeszowa.

Opublikowano

Nie lepiej zrobic mala domoweczke, zaprosic jakies maniurki wam zwane? Czemu od razu nastawiacie sie, ze to ma byc cos duzego? Takie cos moze byc nawet lepsze.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Wynajmijcie sobie hotel na ten czas, jakiś tani i się bawcie. 

Nawet taniej byłoby Wam gdzieś na zabawę do klubu iść.. mnóstwo jest pomysłów co do sylwestra. 

Opublikowano

Nawet taniej byłoby Wam gdzieś na zabawę do klubu iść.. mnóstwo jest pomysłów co do sylwestra. 

Hotel to średni pomysł bo raczej chcemy ten czas spedzic z innymi niz sami we własnym towarzystwie no klub juz lepiej ale wedlug mnie to trochę ''oklepny'' pomysl

Opublikowano

Hotel to średni pomysł bo raczej chcemy ten czas spedzic z innymi niz sami we własnym towarzystwie no klub juz lepiej ale wedlug mnie to trochę ''oklepny'' pomysl

A nie możecie wynająć sobie jakiegoś domku? Tam macie swobode, nikt nad Wami nie czuwa, tylko porządek na drugi dzień zostawcie :D

Opublikowano

A nie możecie wynająć sobie jakiegoś domku? Tam macie swobode, nikt nad Wami nie czuwa, tylko porządek na drugi dzień zostawcie :D

Domek dobry pomysł ale polecam poszukać mieszkań na 24h i się tam pobawić.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

U mnie jest taki gosc ktory wynajmuje domki nad jeziorem w sezonie letnim i wlasnie np w sylwka na 24/48h, moim zdaniem to fajny pomysl. Jest jeszcze opcja roznego rodzaju sywestra w górach. Spedzam tak prawie kazdego xD. Tylko mowie od razu, lepiej unikac wyjazdow organizowanych bo przeplacicie. Lepiej sobie zaklepac domek, góry są tanie pod tym wzgledem, a na sylwka skoczyc np do Zakopca. Oprocz Tatr wysokich są jeszcze Bieszczady, Solina itp tyle, że to juz są tereny drozsze bo wiecej ludzi jezdzi. Mozecie jeszcze jechac na jakiegos sylwestra z polsatem/tvp a potem chlac dwa dni gdzies w hotelu :D

Opublikowano

Polecam wybrać się do kumpli, albo spędzić z rodzicami oglądając polsat

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

U mnie jest taki gosc ktory wynajmuje domki nad jeziorem w sezonie letnim i wlasnie np w sylwka na 24/48h, moim zdaniem to fajny pomysl. Jest jeszcze opcja roznego rodzaju sywestra w górach. Spedzam tak prawie kazdego xD. Tylko mowie od razu, lepiej unikac wyjazdow organizowanych bo przeplacicie. Lepiej sobie zaklepac domek, góry są tanie pod tym wzgledem, a na sylwka skoczyc np do Zakopca. Oprocz Tatr wysokich są jeszcze Bieszczady, Solina itp tyle, że to juz są tereny drozsze bo wiecej ludzi jezdzi. Mozecie jeszcze jechac na jakiegos sylwestra z polsatem/tvp a potem chlac dwa dni gdzies w hotelu :D

No z tymi górami akurat fajny pomysł na pewno to przedyskutujemy.

Opublikowano

Polecam tylko rezerwowac bilety do konca listopada, swojego czasu robilem w knajpie i z roku na rok z poczatkiem grudnia, a koncem listopada, mielismy juz full.

Milej zabawy, od siebie polecam sylwestra na slowacji w gorach.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Pomocnik
Opublikowano

jakas domuweczka to chyba najlepsza opcja

ale sylwek w gorach fajna propozycja jak masz mozliwosc to jedz

Opublikowano

Zamawiasz domek i w sylwestra robisz tam spelunę alkoholową/narko.

izi.

Domków na tą okazję jest od zarąbania, jak macie kwit to śmiało można w zakopca uderzać, jeśli chcecie przyoszczędzić na domku to najlepiej w swojej okolicy coś sobie znajść.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tak jak piszą domek albo salka do wynajęcia na jedną noc. Kumpel tak 18 urodziny robił, wynajął salkę i tyle. Krzesła jak i stoliki udostępnili + ogrzewanie chyba jakieś albo grzejniczki były elektryczne a o resztę sam się martwił. Ogarnął znajomych z muzyką i głośnikami gigantycznymi i było ok :) 

Nie wydawajcie bez sensu pieniędzy na petardy bo to palenie pieniędzy, lepiej przyjebać kwasa i są ciekawsze wzorki niż sztuczne ognie.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Sam sobie zrob! Wystarcza laski, alko, fajerwerki i glosna muzyka na topie ;)

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka

Nice CS:GO Winter Update... oh, never mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...