Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poker w Metin2?

DzorDzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wpadłem na może absurdalny pomysł,ale bardzo chciałbym żebyście mi powiedzieli czy jestem chory psychicznie czy też nie. A więc do rzeczy nie jesteście już znudzeni tą monotonią ? Dropienie ,ulepszanie,sprzedawanie to główne dotychczas sposoby na zarobienie yangów na prywatnych serwerach metin2,ale co wy na to ,żeby tak potrząsnąć trochę rynkiem i wprowadzić jakąś grę typu poker na prywatny serwer metin2 ? Według mnie bardzo to by było ciekawe,teraz pewnie myślicie jak mogło by to wyglądać ?(Większość z was na pewno ma już jakiś obraz w głowie ,ale ja jeszcze przedstawie swój)
Więc ja to widzę tak :
Jest opcja gry 1 na 1 ,2 na 2 lub 4 na 4,wpłaca się jakieś yangi na start i wtedy np trafia sie do jakieś poczekalni gdzie jakiś specjalny algorytm będzie sprawdzał ile masz yangow i z kim możesz zagrać kto ma podobną ilość yang,lub zrobić coś takiego jako event np rozgrywki w pokera,jeśli można by było obstawiać itemy,to by bylo takie intensywne uczucie radości w moim mniemaniu ,że chu*j bardzo chciałbym coś takiego gdzieś zobaczyć,ale jeśli coś takiego nie jest możliwe to uświadomcie mnie jednym zdniame. "Jebnij się w łeb debilu" 

Opublikowano

Pomysł według mnie bardzo ciekawy, ale nie wiem czy to kiedykolwiek wejdzie w życie.

//Edit

Ps.

Może lekkie zaburzenia masz ale da się znieść xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...