Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajnej gry strategicznej

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam fajnej gry strategicznej, w ktorej w glownej mierze sie rozbudowuje miasto, a w mniejszej czesci walczy.

Gry, ktore mi sie spodobaly: Settlers 7 oraz Anno 2070. 

Nie chce gier starych. 2010+.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Witaj ! Osobiście polecam Kozaków 3. Zdaje sobię sprawę, że są mieszane uczucia użytkowników jednak dla mnie jest to remake jedyneczki kozaków która była świetna więc czego chcieć więcej ? ewentualnie niektóre kampanie są nieciekawe ale przy samej opcji "losowa mapa" możesz spędzić przyjemnie czas :) Napisałeś, że bardziej interesuję Cię rozbudowa miasta niż walka jednak na propozycję typu SimCity czy Cities niechętnie odpowiedziałeś więc nie ma takiej gry jako by Ci do perfekcji dogodziła a chyba najlepszym rozwiązanie właśnie będzie kozaki 3 jeczka z pokojem kilku godzinnym tak abyś sobie w spokoju rozwijał całe miasto. Dodam jeszcze jedną gre do której mam wielki sentyment a mianowicie American Conquest, polecam z całego serca całą serię ale uprzedzam jest to już stara giereczka ! Pozdrawiam 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Strategie tego typu to gatunek na wymarciu, a właściwie już wymarły...poza wymienionymi z nowszych nie ma nic ciekawego...i pewnie już nie będzie. Kozacy 3 to jedyna kontynuacja dawnych strategii obecnie.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Szukam fajnej gry strategicznej, w ktorej w glownej mierze sie rozbudowuje miasto, a w mniejszej czesci walczy.

Gry, ktore mi sie spodobaly: Settlers 7 oraz Anno 2070. 

Nie chce gier starych. 2010+.

To ci kolego pomogę, jak gracz rts muszę pomóc zagubionym kaczuszkom 

Twierdza 2

C&C 

Kozacy 3 

Total War Warhammer 40k

Age of empire

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...