Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Set pve/pvp 65 lv Chanter

kulek000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiitam, jaki set na chantera? Chodzę non stop w Daevanion Elite Patrol set, słyszałem też o Hyperion set ale nie wiem jak go zdobyć pomoże ktoś??

Opublikowano

Aktualnie najbardziej opłaca się zbierać AC i zrobić z nich mythicowy set. Uzbieranie całego hypka trwa zbyt długo w porównaniu do AC, przy czym acki są dużo lepsze (Condi, możliwość włożenia nowych, lepszych kamyków). Możesz też chodzić na instancje z nowego patcha i zebrać sobie tymczasowy set. Generalnie wszystko będzie lepsze od eternalowego daevaniona.

Opublikowano

Jaki set dla chantera?
Zależy, czy na PvP, czy PvE.

Jakoże jesteś nowym graczem, to napiszę Ci kilka propozycji, które warto mieć:

Chanter teraz głównie robi za supportową postać ze zmiennymi setami, aby przełączać się.

Twoje sety to:
1. Mythical Ancient Coin - PvE dps pod solo expa +  możesz sobie jeszcze zrobić set pod HP
2. Strife(Battle Mark/Medal) - PvP z kamykami pod blokowanie
3. Jakis tani set pod magic suppression np. mityczny z rentusa hard mode. Tanie i da Ci coś.

4. AP - PvP magic resist set
5. AP - PvP ofensywa DPS

Co do broni:
1. PvE -> Mityczny Ancient Coin +10 łączony z MitycznymAC +5
2. PvP -> Mityczny Ancient Coin +10 łączony z nową bronią arenkową

Te dwie bronie starczą Ci w sam raz.

Opublikowano

Jaki set dla chantera?

Zależy, czy na PvP, czy PvE.

Jakoże jesteś nowym graczem, to napiszę Ci kilka propozycji, które warto mieć:

Chanter teraz głównie robi za supportową postać ze zmiennymi setami, aby przełączać się.

Twoje sety to:

1. Mythical Ancient Coin - PvE dps pod solo expa +  możesz sobie jeszcze zrobić set pod HP

2. Strife(Battle Mark/Medal) - PvP z kamykami pod blokowanie

3. Jakis tani set pod magic suppression np. mityczny z rentusa hard mode. Tanie i da Ci coś.

4. AP - PvP magic resist set

5. AP - PvP ofensywa DPS

Co do broni:

1. PvE -> Mityczny Ancient Coin +10 łączony z MitycznymAC +5

2. PvP -> Mityczny Ancient Coin +10 łączony z nową bronią arenkową

Te dwie bronie starczą Ci w sam raz.

Ew ale na set za ac potrzebne jest ok 13k aby zrobić cały :| Gdzie ja mam zdobywać te ac?? Bo jak na razie z samych misji w singi mam ich 1k 

Opublikowano

AC możesz zdobyć na kilka sposobów. Misje w górnym abyssie, Baruna Research daily w Akaron, wymiana BM na AC w Kaldor, misje na nowych mapkach (Esterra - Nosra --> w zależności jaką rasą grasz). Wszystkie te sposoby wymagają od Ciebie po prostu systematyczności, jeśli chcesz w miarę szybko uzbierać te acki. Ja, dla przykładu mam 4x postacie 65+, więc w tydzień, robiąc te wszystkie rzeczy, mogę uzyskać ładną sumę AC. Pamiętaj, że wraz z patchem 5.0 nowe eq niestety się niszczy przy niepowodzeniu ulepszenia. Według mnie lepiej będzie jeśli sprzedasz AC i kupisz od kogoś gotowe części +10. Być może zadowoli Cię +5, ale cały set +10 z nowymi kamykami daje naprawdę niezłego kopa w statach - polecam.  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...