Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysyp smurfów

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieje się tak, ponieważ przygotowują konta na nowy sezon.

Opublikowano

Exp potrzebny na wbicie 30 zostal zmniejszony o 50% wiec to logiczne, ze wiecej osob gra, poza tym nawet na niskich lewelach mozna dostac ludzi z dywizja

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

z trzech powodów: Granie ze słabszymi graczami dla przyjemności i fanu, robienie drugiego lub któregoś z kolei innego konta, grania na nowym koncie bo na starym perm 

Opublikowano

Ja bym to tak ujął. Zbliża się s7 przez co mało jest ludzi nowych poznających tą grę a dużo jest weteranów którzy robią konta z powodów w/w.

Bo taka prawda, to tak ja w metinie, dostajesz bana na konto to odrabiasz je kilkoma innymi :)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Przygotowują się do nowego sezonu/expią konta/grają ze znajomymi/są po banach/lub ot tak po prostu chcą pograć na niższym elo i potrenować/whatever. Akurat nie spotykam smurfów, zależy na jakim regionie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W zależności. Są ludzie, którzy expią konta by je sprzedać na nowy sezon.

Są też ludzie, którzy po prostu czekają na nowy sezon expiąc kolejne (ja tak robię na EUW).

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Najczesciej zwykly boosting na sprzedaz. Mam jednego kumpla co tak robi, wbija platyne i sprzedaje konta itd malo kto dla siebie juz zaczyna od poczatku. Poprostu z lola zrobil sie interes do zarabiania na poczatkujach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...