Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zainstalować aktualizację z dysku zewnętrznego?

Flynnu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem dot. aktualizacji H1. Otóż mam zaktualizowane pliki na dysku zewnętrznym, lecz kiedy wrzucam je do folderu Steam, to automatycznie się kasują. Wyłączyłem Steam i wrzuciłem pliki ponownie, nie usunęły się, do momentu kiedy włączyłem Steam'a. Czy da się to jakoś ominąć ? Nie chcę aktualizować gry, ponieważ mam internet z limitem, a takie badziewie nie ciężko jest przekroczyć :/

Opublikowano

Nie jestem pewien czy można sobie tak po prostu skopiować pliki ze steama i je wkleić. 

Najprościej będzie jak zrobisz cały backup gry. 

1. Włączasz steam.
  2. W lewym górnym rogu klikasz steam i wybierasz "Utwórz lub przywróć kopię zapasową gry".
  3. Wybierasz "utwórz kopię zapasową gry" i lecisz według instrukcji.
  4. Wklejasz kopię na dysk zewnętrzny i przenosisz na komputer.
  5. Teraz po prostu przywracasz kopię gry i tyle, powinno działać.
Opublikowano

Tyle, że teraz nie mam jak tej kopii zapasowej zrobić - pobierałem te pliki  u kolegi i te pliki zrzuciłem czysto na dysk, bez żadnych kopii. Czyli w tym wypadku nie da się nic zrobić ? Czy zrobię kopię i do tej kopii wrzucę pliki, a później ze Steam'a przywrócę kopię razem z tymi plikami ?

@EDIT: Nie da się zrobić kopii bez zaktualizowanych plików :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...