Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 10 problem, nagrywanie.

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz problem mam taki,

Gdy cche nagrywac Frapsem albo Actionem przydkladowo cs-a, badz mc.

To zamiast stałych duzych fpsów jak mam normalnie fpsy schodzą mi o 120 albo 70 i tam stoją. Jakby program zmuszał do tego gre.

Podobno mozna to naprawić tak:

Naprawiony problem startu Action! na komputerach z technologią NVIDIA Optimus na Windowsach 8/8.1 oraz 10 (problem występował w przypadku, gdy w panelu kontrolnym NVIDIA wymuszone było używanie karty NVIDIA przez Action!)

Lecz nie wiem jak to zrobić bardzo ale to bardzo prosze o pomoc ;c

Opublikowano

Witam, otoz problem mam taki,

Gdy cche nagrywac Frapsem albo Actionem przydkladowo cs-a, badz mc.

To zamiast stałych duzych fpsów jak mam normalnie fpsy schodzą mi o 120 albo 70 i tam stoją. Jakby program zmuszał do tego gre.

Podobno mozna to naprawić tak:

Naprawiony problem startu Action! na komputerach z technologią NVIDIA Optimus na Windowsach 8/8.1 oraz 10 (problem występował w przypadku, gdy w panelu kontrolnym NVIDIA wymuszone było używanie karty NVIDIA przez Action!)

Lecz nie wiem jak to zrobić bardzo ale to bardzo prosze o pomoc ;c

Zmień te programy na OBS - latwy w obsłudze, i małe spadki fps (najlepszy program do strumyku i nagrywanie też ma bombowe DARMOWY )

Następnie musisz wiedzieć że każdemu spadają klatki podczas nagrywania to jest logiczne, że jak coś program zapisuje coś na dysku > to robi przeciążenie > i odbija się to na wydajności.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...