Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami

BenGamin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, być może są takie tematy, ale nie chciało mi się ich szczegolnie odkopywać..

Mam problem, mianowicie ok. 2 miesiące temu przestałem grać w lola bo miałem na serwerze eune straszne lagi, delay z 5 sekund, cały czas próba odnowienia połączenia, wszystko wskazywalo na to, ze to przez mój net, lecz to nie była jego wina, bo w tym samym czasie jak miałem odpalonego cs'a czy metina to działało w 100% sprawnie.. w każdym razie dzisiaj próbowałem znowu powrócić, pomyslalem ze lagi juz ustały, myliłem się.. lagi te same, cały czas delay, próba odnowienia połączenia, ziomek z którym grałem nic takiego nie miał, a net chodził mi w 100% sprawnie, jest jakaś rada na to? czy jestem jedyną osobą która się z tym boryka? 

Wiem ze nie ten dział, ale potrzebuje pomocy 

Opublikowano

Zamiast odchodzic na 2 miesiace wystarczylo napisac do supportu, oni podsylaja jakies rzeczy z tym zwiazane i naprawia sie problem wspolnie, jesli odchodzisz z tak glupiego powodu to po co wracac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Około 2 miesiące temu riot zmienił maszynę i od tego czasu ja i połowa moich znajomych mimo ze mamy rożnych dostawców internetu i nigdy wcześniej nie mieliśmy lagów w lolu zaczęliśmy je mieć po godzinie 18/19+ , mało tego niektóre osoby które znam tylko z lola mają ten sam problem ze po tych godzinach często występują lagi na EUNE .. to jest dramat , nie ma na to rady bo riot nic z tym nie robi bo uważa ze to wina internetów graczy, wolą zajmować się beznadziejnymi reworkami assasynów , a co jak ci się ten rework nie spodoba a masz kilka skinów do postaci? No nic, riot ci nie zwróci RP bo ostatnio stali się pazerni na kasę =) Gram w tą grę od przedsezonu 2 i nie pamiętam żeby kiedykolwiek tak gównianie ta firma postępowała .

Opublikowano

w Niemczech wszystko w porządku, jak jadę do polski i gram na tym samym komputerze tylko oczywiście internet inny to tam mam lagi, jak i znajomi którzy mają internet od tego samego dostawcy, mają te lagi od 2 miesięcy i ciężko jest coś na to poradzić :P aż się nie chce do Polski jechać xD

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Rito tłumaczy sie chu*wym posrednikiem miedzy ich serwerami a naszymi dostawcami.. Giną pakiety pewnie dlatego ze jesteśmy mało ważnym krajem ktory jest brany pod uwage drugorzędowo. :DD

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...