Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera najlepiej jest teraz zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że SkyBlock albo WaterBlock, ew. FreeBuild. Mają sporo graczy i miło się na takie serwery wchodzi, zwłaszcza jeżeli mają zawyżony poziom trudności i ogarniętych graczy ;p 

Opublikowano

Jest to jedne z odwiecznych pytań, według mnie powinieneś iść o krok od innych serwerów i zrobić serwer na nowszą wersję(1.9/1.10). Z tego co wiem jest możliwość zablokowania walki co 1sekunde. Co do samego trybu to polecam pvp lub parkour z wykorzystaniem nowych bloków.

Opublikowano

PVP próbowałem zrobić 3 miesiące temu ale się nie przyjęło... a dokładnie chestpvp. Miałem taki serwer 3 lata temu i baardzo dużo osób na nim grało. :) Ludzie się pytali mnie ostatnio czy zrobię kiedyś FreeBuild więc chyba tak będzie. Dzięki za rady ;) 

Opublikowano

Mało jest dopracowanych serwerów parkour, a ostatnio bardzo polubiłem parkour więc spróbował bym moich sił na takim trybie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...