Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam czegos na Pandoremt2

xAdiXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ma ktos, zrobil ktos ,wie ktos o hacku ktory teraz dziala po tym nowym sourcie?
Jakis waithack czy cos. Dziekuje z gory

77127829691114164209.jpg
Opublikowano

Żydzi? Zrób coś ze swoim życiem i naucz się pisania takich zaawansowanych cheatow i zrób sam coś co by zadziałało na zabezpieczonym serwerze a potem udostępnij to tutaj:). Jestem ciekawy czy po kilku latach nauki kodowania i tworzeniu tego byłbyś skory wrzucić to za darmo dla każdego.. Smieszny jesteś ;DD

4521609.png

Opublikowano

Żydzi? Zrób coś ze swoim życiem i naucz się pisania takich zaawansowanych cheatow i zrób sam coś co by zadziałało na zabezpieczonym serwerze a potem udostępnij to tutaj:). Jestem ciekawy czy po kilku latach nauki kodowania i tworzeniu tego byłbyś skory wrzucić to za darmo dla każdego.. Smieszny jesteś ;DD

hahahahahhahahahahhahahah ale sie usmialem ahahahahahahahhahahXXDXDX

Chodzi o to, że po co pisać że się ma, skoro i tak się nie udostępni. To tak jakbym pokazał psu kość czy coś smacznego, ale mu tego nie dał. 

mpcforum.jpg

Opublikowano

Czekaj, czekaj czekaj... To ja czegoś nie rozumiem. W takim razie po co jest to forum? Wydawało mi się, że ja jako laik w dziedzinie kodowania, wchodzę na to forum aby uzyskać pomocy. Tak jak 90% użytkowników. Pozostałe 10% są to osoby, które chcą służyć pomocą, znają się na programowaniu i bez żadnych finansowych korzyści, z zamiłowania do hobby czy też pracy, udzielają pomocy bądź tłumaczą. Dla nich wystarczy satysfakcja i wdzięczność innych.

Jednak coraz bardziej wygląda to na gimbusowskie forum wzajemnej adoracji, gdzie osoby, które liznęły trochę w szkole, czy też samemu programowania, przechwalają się między sobą i wywyższają nad laikami, jacy to z nich uzdolnieni specjaliści. Jestem, dobry w innych dziedzinach i chętnie pomagam. Tutaj nic nie potrafię, więc wchodzę na to forum i proszę o pomoc. Wydaję się to proste. Może dlatego, że już nastolatkiem nie jestem i mam trochę inne podejście.

PS. Czekam sobie spokojnie na aktualizację m2boba, zapłacę 10 Euro i nie będę musiał patrzeć na jakieś widzimisię gimbusowego pseudo-programisty z życiową domeną "wiem, ale nie powiem". Z czasem Kamer może też zaktualizuje swego moda. Ale on nie musi wychwalać swoich umiejętności na forum. Po prostu to zrobi i udostępni za darmo. To właśnie różni prawdziwego pasjonatę-fachowca od domorosłych pseudo-programistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...