Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja na serwerze easyhc

LarbeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Może nie przedłużając - poszukuję ogarniętej administracji na moim serwerze easyhc. Stabilnie gra na nim po 80 osob dziennie, w weekendy dochodzi do 100 graczy.

Głownie poszukuję helperów - nie szukam początkujących graczy minecrafta tylko zaawansowanych moderatorów którzy naprawdę wiedzą jak się zachować w poszczególnych sytuacjach.

Poszukuję:

- Helperów

- Budowniczych

Wymagania:

- 14+.

- ts3 oraz skype, dla budowniczych jedynie ts3.

- znajomosc zasad ortografii.

- staż w minecrafcie min. 12 miesięczny

Osoby zainteresowane proszę o napisanie posta poniżej tego tematu.

Opublikowano

Mój nick : Assassin, opcjonalnie Aleasky.
Opisz siebie: A więc tak, jestem Krzysztof mam 16 lat, urodzilem się w województwie Opolskim, ale aktulanie mieszkam w województwie Śląskim w miejscowości Rybnik. Moimi zainteresowaniami są przede wszystkim gry - co nie oznacza, że jestem osobą która wiecznie przesiaduje na komputerze ale te 4 - 6 godzin dziennie dam rade cóż, do rzeczy,zaraz po grach moim hobby jest też koszykówka - gram w klubie MKKS Rybnik ale też od paru tygodni próbuje swoich sił w piłce nożnej.
Minecraft 1-10: 9/10 gram od samego powstania minecrafta w tym roku będzie 5 lat kiedy pierwszy raz ujrzałem tą grę, znam wiele komend i craftingów. 

Od siebie: Staż w byciu moderatorem/helperem mam dosyc duzy, ogarniam komendy etc,etc.

Takie małe podanko, na jakie stanowisko aplikuje ? No na helpera , kontakt dowolny skype(shinjeu1),ts(to na pw), gg(44515632), jestem ogólnodostępny we wszystkich godzinach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, jestem profesjonalistą w byciu helperem. 

Kontakt: PW na forum lub na skype : live:takurosan_1

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Nadaję się na helpera odezwij się na skype: kawalpitola.

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...