Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Mam pytanie odnośnie ostrzeżenia

Gibanaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj dostałem pierwsze ostrzeżenie. Wchodzę do futa i na ekranie wyświetla mi się prostokąt ze znakiem, w znaku wykrzyknik. Na ekranie nie było napisane nic poza jedną gwiazdką, o taką: *.
Czy ktoś z was dalej po takim ostrzeżeniu trainerował? Mam około 1,5mln coins i mam zamiar je szybko sprzedać i trainerować na tym koncie jak długo tylko będę mógł.

Tak swoją drogą jest to trochę dziwne. Od września korzystałem z trainera od nepgax4o i nie dostałem nawet jednego ostrzeżenia. Od wczoraj zacząłem korzystać z Lets Futa i dostałem pierwsze w życiu ostrzeżenie.. Przypadek czy jednak nie?

Opublikowano

Nie traineruj już tylko sprzedaj coinsy ban i tak pójdzie. Ja nie miałem żadnego ostrzeżenia ( ponad 1000 meczy rozegranych) tylko sprzedałem coinsy nastepnego dnia konto juz było zbanowane.

Opublikowano

Nie traineruj już tylko sprzedaj coinsy ban i tak pójdzie. Ja nie miałem żadnego ostrzeżenia ( ponad 1000 meczy rozegranych) tylko sprzedałem coinsy nastepnego dnia konto juz było zbanowane.

Pewnie dostałeś tak szybko dlatego, że sprzedawałeś coinsy właśnie. Ja staram się sprzedać jak najszybciej, narazie z 1,6mln sprzedałem dopiero 100k >.<

Opublikowano

Na 100% nie zdążysz sprzedać całości, chyba ze jakiś idiota kupi wszystko :) Powyżej 200k zbanowali mnie w 5h na świeżym koncie. Na ps4 to już wogóle robią sieczkę, jakieś zaskórniaki miałem 50k, przetransferowałem na inne konto to mi łosie wyzerowały ale nie zbanowały.

Opublikowano

Udało mi się sprzedać jakieś 1,3 mln więc jest bardzo dobrze, zwróciło mi się na drugie konto :D Jeszcze mnie nie zbanowali, jest weekend także może jeszcze trochę na tym koncie zawojuję :)

Opublikowano

Dostałem dzisiaj bana na konto. 1500 meczy 2 ostrzeżenia dostałem już wcześniej  ale mimo to zrobilem na koncie jakies 500 spotkań i ustawiłem trainera w nocy i dostałem około 5 ostrzeżeń w ciągu 10 minut nie wiem na jakiej zasadzie to teraz działa bo zawsze dostawało się 2 ostrzeżenia w 2 minuty a dzisiaj w ciągu 10 minut 5 ostrzeżeń i niestety ban. Szkoda konta jednak i tak sporo na nim zrobione uważajcie bo te ostrzeżenia tak nagle się dostaję

Opublikowano

Nie ma zasady tak jak napisałem wyżej raz dostałem 2 ostrzeżenia w 2 minuty trainerowałem dalej przez miesiąc i nagle w 10 minut 5 ostrzeżeń i ban. Nie wiem na jakiej zasadzie wysłali 5 ostrzeżeń w 10 minut.

Opublikowano

Też ostrzeżenie dostałem, ja sobie na razie odpuszczam trainerowanie bo bana na pewno nie chce :v coinsów też za bardzo nie mam ochoty sprzedawać.

Dodam tylko, że też zacząłem korzystać z letsfut, także odradzam

Opublikowano

Też ostrzeżenie dostałem, ja sobie na razie odpuszczam trainerowanie bo bana na pewno nie chce :v coinsów też za bardzo nie mam ochoty sprzedawać.

Jak dostałeś ostrzeżenie to korzystaj z trainera ile możesz, ban prędzej czy później wleci i jest to nieuchronne.

Opublikowano

Jak dostałeś ostrzeżenie to korzystaj z trainera ile możesz, ban prędzej czy później wleci i jest to nieuchronne.

No nie wiem, znam typów, którzy trainerowali, przestali i już około 2 tygodni nie maja bana :v nawet na tym forum ktoś pisał, że trainerował, przestał i bana nie dostał

Opublikowano

Mam pytanko do tych , którzy dostali ostrzeżenie korzystając z letsfuta. Korzystaliście wczesniej z innych i nie mieliście i dopiero gdy zaczeliscie trainerowac letsfutem to poleciały ostrzeżenia?

Opublikowano

Mam pytanko do tych , którzy dostali ostrzeżenie korzystając z letsfuta. Korzystaliście wczesniej z innych i nie mieliście i dopiero gdy zaczeliscie trainerowac letsfutem to poleciały ostrzeżenia?

tak.

Opublikowano

Odwoływał się ktoś od bana? Dostałem dzisiaj rano za sprzedawanie coinsów, a zalezalo mi na tamtym koncie, napisałem do ea, mają mi odpisać za kilka godzin

Na te kilka godzin to nie ma co liczyć, poczekasz kilka dni albo w ogóle nie dostaniesz odpowiedzi.

Opublikowano

Na czacie napisali mi, że z reguły około 7 dni, ale mi za kilka godzin bo coś tam- ale na razie nic nie ma.

Odblokowali komuś konto? Moze napisać, ze mi ktos konto ukradł, czy cos :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dostałem bana za handel na SBC. Sprzedałem drogo srebrne karty i nie odblokowali mi konta mimo obszernego wyjaśnienia sprawy. Napisali, że dostałem bana sprawiedliwie i nie bedą kontynuować tego tematu już

Opublikowano

Ale Wy jesteście mało domyślni... Przecież normalnych graczy, którzy chcą po prostu normalnie pograć to wkur**** jak co chwile jakiś "łebek" się rozłącza. Więc ? Lecą zgłoszenia do EA.

Swoją drogą cheatujecie i co ? psujecie grę.

Ostatnio to już przegięcie jest... nawet w meczach towarzyskich w fut cheaterzy się pojawiają, a szczytem chamstwa jest już po za fut w sezonach.

Cheatowałem kiedyś ... Tylko chociaż dawałem przeciwnikowi bramkę, żeby nie był stratny na kontraktach, a i tak poleciało zgłoszenie.

Dzwoniłem, pisałem ... to nic nie daje. Pozwy sądowe się sypią bo to są bugi, które występują w fifie, czyli de facto towar do bani... zresztą od 3 lat ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...