Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala Mnie z clienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D Ogólnie chciałbym prosić o pomoc w związku ze swoim własnym serwerem hamachi :P Kiedy loguje się na swoje konto od razu po napisie "Logowanie" Mi wywala całego clienta ;/ Wiecie może co mogę mieć źle?:) 

Z góry dzięki za pomoc ;3

Opublikowano

1110 19:26:00729 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

1110 19:26:08089 :: 

networkModule.py(line:208) SetSelectCharacterPhase

system.py(line:130) __pack_import

system.py(line:110) _process_result

introSelect.py(line:26) <module>

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.IndentationError'>:expected an indented block (uiTarget.py, line 295)

1110 19:26:08089 :: ============================================================================================================

1110 19:26:08089 :: Abort!!!!

Opublikowano

@michal9892

1110 19:26:00729 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

1110 19:26:08089 ::

networkModule.py(line:208) SetSelectCharacterPhase

system.py(line:110) _process_result

introSelect.py(line:26) <module>

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.IndentationError'>:expected an indented block (uiTarget.py, line 295)

1110 19:26:08089 :: ============================================================================================================

1110 19:26:08089 :: Abort!!!!

Coś nie tak z plikiem uiTarget.py w root. Podeślesz to?
Opublikowano

Nie wiem co masz źle. Radzę wyj**ać uiTarget i wziąść z innego klienta. Jak wejdę na kompa to zobaczę o co z tym chodzi.

//Edit

A weź to wrzuć na wklej.to

Opublikowano

Wrzuć na wklej.to 

I napisz co dodawałeś?

Nie mam pojęcia, możliwe, że coś związanego z 5 stronami w eq, ale nie jestem pewny, może coś Mi się pomyliło ;d

Opublikowano

xxxxx

Wrzuć na wklej.to 

I napisz co dodawałeś?

Nie mam pojęcia, możliwe, że coś związanego z 5 stronami w eq, ale nie jestem pewny, może coś Mi się pomyliło ;d

Jakiego masz clienta?

Opublikowano

@msxampp 

Program w którym poprzez połączenie będe widział twój pulpit i będe mógł np: coś zrobić.

A czy ja będę widział co robisz?xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...