Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Tworzenie stron WWW. *Responsywność!*

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętaj! Internet jest wspaniałym narzędziem. Bez niego niewiele możesz zrobić w dzisiejszych czasach.

Nazwa rzeczy:

Strony internetowe. Głównie Front End, ale możemy dogadać się na coś więcej  :D
Metoda kontaktu:

email: [email protected]

Ewentualnie proszę pisać tutaj na wiadomość prywatną.
Opis rzeczy:
Wraz z dziewczyną tworzymy strony internetowe. Zajmujemy się głównie ich wyglądem i układem, ale na specjalne zamówienie możemy zrobić jakieś proste skrypty w PHP. W cenie projektu dajemy grafiki, które nie łamią praw autorskich, unikalny kod, który od podstaw piszemy od podstaw i możliwość naniesienia trzech poprawek.

W razie potrzeb, pomagamy w zainstalowaniu strony na serwerze.

Oczekiwana/oferowana cena:

Za pracę w stylu tych, które zamieszczamy poniżej liczymy sobie 100-150 złotych w zależności od tego jak zaawansowany ma być projekt. Wszelkie skrypty w PHP doliczamy osobno.
Zdjęcia/inne informacje:

Poniższe strony robione są pod blogspota, ale kod nie jest kopiuj wklej. Całość pisaliśmy od samego spodu sami.

149xo9k.jpg

23m0fw3.png

2ym6n4g.png

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...