Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orange zasięg

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj kupiłem tel Samsunga J5 i od wczoraj nie mam w nim zasięgu cały czas jest przekreślone kółko z zasięgiem . Wiecie czym to  moze być spowodowane ? Na 100% nic z tel bo od kumpla go kupiłem i wszystko mu działało też nie z karta bo na starym tel mam zasięg mieszkam na wiosce to wczoraj wyjątkowo o 12 w nocy miałem jakoś 2 kreski a w mieście 1 jak to możliwe o.O

Opublikowano

Próbowałeś zrestartować telefon?

Seriooo ? Czy w polsce wszystko sie naprawia poprzez resetowanie ? Dzwonisz do orange ze net nie działa zresetuj router itp ... 

Ps. Nie działa 

Opublikowano

Seriooo ? Czy w polsce wszystko sie naprawia poprzez resetowanie ? Dzwonisz do orange ze net nie działa zresetuj router itp ... 

Ps. Nie działa 

Dlatego każą zresetować, bo to jest najczęstszy sposób na rozwiązanie problemu.

W telefonie może być tak samo, u mnie od czasu do czasu zdarza się, że nie ma zasięgu z niewiadomych przyczyn. Restartuję telefon - zasięg jest.

Skoro jednak to nie pomaga, pozostaje ci zgłoszenie problemu operatorowi. Jednak jeśli na innym telefonie wszystko działa, to może jest to wina telefonu? Gdyby kumpel powiedział ci, że z telefonem jest coś nie tak, to zapewne byś go nie kupił. Oczywiście nie znam go, myślę że nie posądzisz go o oszustwo, w końcu jest to twój kumpel. Może jednak nie wiedział on o tym defekcie, nie zwrócił na niego uwagi, nie zauważył.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...