Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Ban za nic

xDawidjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstałem dziś, odpalam kompa bo się dirt 3 CE pobrał i nagle patrze VAC BAN. 

NIGDY KU*WA MAĆ NIE UŻYWAŁEM CHEATÓW, JEDYNY PROGRAM TRZECI JAKI BYŁ AKTYWNY PODCZAS GRY TO GEFORCE EXPERIENCE. 

Może mi ktoś wytłumaczyć co tu sie kur*a dzieje? 

NIKT NIE MA DOSTEPU DO MOJEGO KONTA

NIKT NIE MA DOSTEPU DO TELEFONU 

NIKT NIE UŻYWAŁ MOJEGO KONTA

I NIGDY ALE TO NIGDY NIE UŻYWAŁEM CHEATOW. Zdarzały się vac sytuacje jak awp kill przez smoke'a ale to nic wiecej ;_; 

Napisać z innego acc odwołanie?

Opublikowano

Nie ma vaca za nic D:

A odwołanie Ci nic nie da.

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Opublikowano

Nie ma vaca za nic D:

A odwołanie Ci nic nie da.

Jak k***a siedze tu bez skarpetek przysiegam k***a na zycie mamy ze nigdy nie uzywalem cheatow. Jedyne co to wyzywałem rusków ;_:

Opublikowano

Napisz odwołanie do supportu, trzeba czekać długo czasem(ja po dwóch tygodniach dostałem odp w sprawie dwóch kont), więc wtedy dadzą Ci pełną informacje za co dostałeś VAC'a. Słyszałem o przypadku, że koleś dostał VAC'a bo używał Cheat Engine w tle, do czegoś tam, a steam to wykrył jako ingerowanie w pliki gry, więc dostał tego VAC'a i nic nie mógł zrobić. Tak jak napisali wyżej, nie można dostać bana za nic.

Opublikowano

JA CI GOŚCIU WIEŻE  

KUMPEL DOSTAŁ VACA NIE JEDNEGO ZA GRY KTÓRYCH NIE POSIADAŁ NA STIMIE !! 

Te nejmy ci nie powiedzą co zrobić

szczerze to sam bym nie wiedział co zrobić 

co zrobisz jak nic nie zrobisz 

Opublikowano

To dlatego dirt 3 był na steam za darmo xDD dzięki za pomoc bo bym o mało miał VAC

xdd, więcej pisz, dostaniesz już tego 5, czy 6 perma

nawet jeśli nie cheatowałeś to valve będzie miało to w dupie, co taką firmę obchodzi 1 osoba wśród milionów innych

a jeśli ktoś na serio cheatuje to bana nie dostanie, bo VAC jest takim samym shitem, co hackshield w metinie

tenor.gif

Opublikowano

mam beke ze wszystkich co piszą nie ma vaca za nic

wiecie wogóle jak działa vac wy jebane ameby?, 

vac moze sobie wykryć kod z 4 lat który sie znajduje w jakims pliku ktory dziala w tle i z automatu leci vac myślicie ze jak działaja lanowe cheaty? coder robi swój wlasny kod do ktorego valve nie ma dostepu, i daje userowi

i tak wlasnie są cheaty nie wykrywalne

wszystkie pedały pierdolą nie ma vaca za nic :PPPPPPPPPPPP BO YOTUBER POWIEDZIAL ZE NIE MA VACA ZA NIC TO NIE MA :DDDDDDDDDD

te wszystkie debile powinny dostać bana na internet 

etc, moge dac proof ze dostałem vaca bo valve podpina sobie konta nawet jezeli konto nie jest woje (uzywalem skinchangera na koncie kolegi i valve podpieło 2 konta) 

pozdrawiam

Opublikowano

Zawsze jak ktoś pisze, że ma vaca za nic to mam mu ochotę przyjebać...

NIE

MA

VACA

ZA

NIC

Przyjebać to ja ci moge kozaku. 

vac moze sobie wykryć kod z 4 lat który sie znajduje w jakims pliku ktory dziala w tle i z automatu leci vac myślicie ze jak działaja lanowe cheaty? coder robi swój wlasny kod do ktorego valve nie ma dostepu, i daje userowi

wszystkie pedały pierdolą nie ma vaca za nic :PPPPPPPPPPPP BO YOTUBER POWIEDZIAL ZE NIE MA VACA ZA NIC TO NIE MA :DDDDDDDDDD

etc, moge dac proof ze dostałem vaca bo valve podpina sobie konta nawet jezeli konto nie jest woje (uzywalem skinchangera na koncie kolegi i valve podpieło 2 konta) 

pozdrawiam

K***O NIE JESTEM PEDAŁEM P********Y ZJEBIE NIE WYZYWAJ MNIE. 

WYJASNIONE DZIEKUJE W TLE MIALEM EXP BOTA NA METINIE.

FAJNIE. 

Opublikowano

Nie dostałbyś VAC za exp bota w metinie, nie kłam :).

Kurwwa jakbym dostal za cheaty to bym nawet nie pisał

Popierdolony jakis jestes ze tego nie rozumiesz? 

Od ponad 2 msc bylem w kałachu, jakbym cheatował miałbym globala wiec k***a jak nie wiesz to nie pierdol glupot idioto

Opublikowano

Można dostać VAC za nic.

Jeśli dostanie się VAC za NIC to wystarczy poczekać a sam system zdejmie blokade.

A tak to nie ma co sie odwoływać od VAC. 0 litości.

Z tego co ja słyszał to właśnie można się tylko dopytać supportu za co dokładnie dostało się VAC. Jak jest to nie wiem - pisz to sie dowiesz. :v

Opublikowano

Zawsze jak ktoś pisze, że ma vaca za nic to mam mu ochotę przyjebać...

NIE

MA

VACA

ZA

NIC

Przyjebać to ja ci moge kozaku.

pozdrawiam

K***O NIE JESTEM PEDAŁEM P********Y ZJEBIE NIE WYZYWAJ MNIE.

WYJASNIONE DZIEKUJE W TLE MIALEM EXP BOTA NA METINIE.

FAJNIE.

Vac za exp bota w metinie XDD wez sie nie osmieszaj bardziej pla

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...