Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bm,Szaman,Dagger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

graj szamanem smokiem ponieważ jest silny w pvp i expie jak masz dużo na inteligencję a dagger dobry w pvp a exp lipa sura zalezy czy ma hwanga czy nie ale rozważ nad surą albo szamanem :> polecam szamana

Jestem doświadczonym graczem na Privach :P Obecnie FKYT2 86 lvl Dagger.

KeNsChIn 69 lvl Onyks OFF

Opublikowano

@Up

Hahaha szaman smok od kiedy dobry w pvp i jednocześnie w expie xD

Ja Ci polecam Daggerka bo jak masz pro eq to możesz naprawdę sobie tą postacią przygrzać ;d

Opublikowano

Człowieku opanuj się!

Jak nie umiesz grać żadnąz tych klas to nie będziesz wcale dobry i przestań tworzyć takie same tematy. Graj tym kim ci się podoba...

@Up

Hahaha szaman smok od kiedy dobry w pvp i jednocześnie w expie xD

Ja Ci polecam Daggerka bo jak masz pro eq to możesz naprawdę sobie tą postacią przygrzać ;d

Buff 75% i wezmę ci całą komnatę w v2 atlantydy ^^ , walne skowytem i 3/4 mobów ginie.

A co do pvp... No cóż zapraszam na meng, tam mam dwie koleżanki które grają szamankami, a których za chiny swoją ninja z ząbkami +9 i full na szamanke nie pokonuję. >.>

Opublikowano

Do pvp najlepsza bedzie shamanka healer. Sama nazwa healer - leczenie . Leczy sie w pvp caly czas i ciezko ja ubic .

Lub polecam zrobic surke wp wbic wysoki lvl i zmienic na bm ;]

54585309939136444418.png

Opublikowano

Nikczemny Gnój poleca ci Ninja Dagger =] Wykoksz sobie ją i już :P Dla mnie taka postać ''PRO'' to jeden dzień granie na privie :>

I Like Fucking

[..]

18706.png

Opublikowano

Polecam sure BM'a !

Jeżeli trochę nad nim popracujesz, to woja masz na sferke bez kryta (oczywiście nie każdego) Szamana na sferke i duchowego (buffy+brak bonów na szamka nie pozwalają na zjechanie go sferką z krytem )Ninję też zdążysz szybko dednąć ( duszek+ogniste gdy sie pojawi duchowe, sferka jak jeszcze stoi to znów duchowe i ded) No i najgorzej z surą :)

Ja proponuje pewną kombinacje na tą klase :

Duchowe,Ogniste,sferka,znów duchowe parę ciosów z miecza i jak jeszcze stoi to ogniste+duchowe :)

Ps. też grałem na Diwang2 ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ja proponuje ci Daggera pvp jest dobra nie trzeba mec pro eq wystarczy duzo zwinki i chmurka niszczy all...

na kazdym priw i Pl gram ninja dagger i za kazdym razem jest dobry...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szaman albo bm :)

Szamanem mało co grałem, więc nie podpowiem (lecz obie klasy mniej więcej równe)

Ale bmem z buildem pod pvp (+ bony i eq) pojedziesz każdego (z trudnościami szamana, lub dobrego woja)

z takim buildem i eq da radę też expić!!

ten diwang jest podobny do csyt2, więc eq to mały problem, a wtedy świat i tyranie wszystkich stoi otworem!