Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 Home Premium..klucz

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Otoz po złych doswiadczeniach z win 10 Pro. mam zamiar kupic windowsa 7.

Nie chce kupować wersji boksowej, tylko sam klucz z jakiejs trony.

I mam pytanie do Was, czy ten klucz mi w ogole zadziała, i czy np nie zgaśnie mi po wgraniu windowsa i uzyciu go? Ze nagle moj windows bedzie nie aktywny.

2 pytanie, czy bede mogl uzyc tego klucza np po formacie drugi raz.

Milo by bylo jakby ktos mi pomogl, moze sam ktos kupił i wie jak kto wyglada, z gory dzieki za odpowiedz ;d.

Opublikowano

Dziesiątki razy było już takie zapytanie na forum. Może będzie działał może nie. Przez jaki czas to się dowiesz. Z reguły to klucze korporacyjne albo VLK lub ze starych komputerów.

Prawnie nie masz licencji legalnie mimo że klucz działa jak każdy inny legalny z jakiegokolwiek Windows.

Kupujesz tylko na własne ryzyko, więcej informacji poda tylko sprzedawca.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A spirać :] Nie no poważnie to jeśli kupisz od zaufanego źródła to będziesz miał i miał. Sam nie kupowałem jednak myślę że np. na Allegro możesz trafić na jakiegoś fejka. Popatrz komentarze może ktoś będzie się skarżył że nie działa albo wygasł. Jeśli będziesz miał nie użytego keya to tak będziesz mógł po formatach go używać.

Opublikowano

To działa na zasadach chybił trafił,  a sprzedający wymienia często klucz nie działający jeśli ma ochotę.  Tacy ludzie dysponują setkami kluczy które co jakiś czas trzeba aktualizować albo spreda jeden klucz kilka razy jeśli to licencja wielostanowiskowa. 

Większość tego typu kluczy nie umożliwia ściągnięcia legalnego obrazu systemu ze strony Microsoftu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...