Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie udało sie połączyć z serwerem

woj12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ładuje mi sie ekran logowania postaci zamiast tego mam właśnie ten komunikat "Nie udało sie połączyć z serwerem". 
Dodam że próbowałem:
-urochomić jako administrator
-Urachamiałem przez WTFast. 
Nic nie pomogło. Dodam ze normalnie zagrałem meczyk około 23;15 , około 1;35 już nie mogłem. Pozdr.

Opublikowano

Popatrzę jeszcze co moge zrobić , mam wrażenie że to z ich winy ale moge się mylić. 
Mam boxa od Orange , taki mały routerek przenośny , resetowałem wczoraj nic nie dało. Ale pogrzebię coś jeszcze, ktoś jeszcze jakiś pomysł? 

Opublikowano

Wczoraj ok. 1 bylo wylaczone flexq, moze o to chodzi. I jeszcze jak cie wywali przed rozpoczeciem gry to nie mozesz wejsc dopoki cie rozpocznie. No a jesli nie o to chodz to sprawdz czy na innych serwerach tak samo jest (EUW), sprawdz inny internet (mobilny) i skorzystaj z opcji napraw.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Napraw nie pomaga, wątpie żeby zmiana serwera w czymś pomogła , zaraz sprawdzę jak to będzie z internetem. Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...