Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak dropu fragmentów kluczy

mjodzioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem grać na koncie kolegi i od początku gry na tym koncie otworzyłem tylko z 2 skrzynki, czyli wypadło mi 6 fragmentów kluczy. Rozegrałem natomiast 150 rankedów, około 20 normali i pare aramów. Czyli krótko mówiąc, od jakichś 150~ gier nie dostałem ani jednego fragmentu klucza. Czym to jest spowodowane? CZy może to jakiś bugg i powinienem napisać do supportu ? Skrzynki mi również przestały wypadać, natomiast 6 i 7 poziomy maestrii wypadają. Przeważnie co gre dostaje S, S+ ..

Opublikowano

Zacząłem grać na koncie kolegi i od początku gry na tym koncie otworzyłem tylko z 2 skrzynki, czyli wypadło mi 6 fragmentów kluczy. Rozegrałem natomiast 150 rankedów, około 20 normali i pare aramów. Czyli krótko mówiąc, od jakichś 150~ gier nie dostałem ani jednego fragmentu klucza. Czym to jest spowodowane? CZy może to jakiś bugg i powinienem napisać do supportu ? Skrzynki mi również przestały wypadać, natomiast 6 i 7 poziomy maestrii wypadają. Przeważnie co gre dostaje S, S+ ..

To jest tak samo jak z dropem skrzynek, jest dana ilość jaka może ci wyspaść w ciągu miesiąca, i tak samo jest z kluczami raz rzadziej raz częściej. To jest teraz jak ruletka

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Z fragmentami kucza jest losowo poprostu nie masz szcześcia :( A co do skrzynek jezeli juz wydopiles jedna skrzynie grajac np. Zedem to przez miesiac juz nie wydopisz skrzyni na danym bohaterze. Musisz zagrac innym bohaterem i ktos w grze musi zdobyc jakieś S. W profilu jest widoczne ile jeszcze mozesz zdobyc skrzyn :)

Opublikowano

Ostatnio tez jakos od miesiaca nie dostalem klucza, jak nie dluzej. Na innych kontach normalnie dostaje, moze na koniec sezonu cos zmniejszyli - albo po prostu jestesmy anlaki.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Z fragmentami kucza jest losowo poprostu nie masz szcześcia :( A co do skrzynek jezeli juz wydopiles jedna skrzynie grajac np. Zedem to przez miesiac juz nie wydopisz skrzyni na danym bohaterze. Musisz zagrac innym bohaterem i ktos w grze musi zdobyc jakieś S. W profilu jest widoczne ile jeszcze mozesz zdobyc skrzyn :)

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj bo

1) Nie jest losowo, musisz wygrać i wtedy masz X% na drop który po wydropieniu każdego kolejnego spada (resetuje się co chyba tydzień/dwa - z moich obserwacjii tak wynika)

2) Na każdego championa leci 1 skrzynia NA SEZON = CAŁY ROK 

3) Nie "ktoś musi zdobyć S" a osoba z którą jesteś premadem i jeżeli miałeś już na danym champie skrzynkę zdobytą samemu to 2 nie dostaniesz i odwrotnie

@mjodzioo a ile ~gier wygrałeś?Miałeś jakieś kary?

Opublikowano

@up

Wygrałem 90 rankedów, 40 przegrałem, no i jakieś tam aramy/normalne drafty. Miałem jedną karę (5 meczy ze słabym priorytetem za afk) ale wtedy normalnie wypadło mi te 6 kluczy

Opublikowano

@up

Wygrałem 90 rankedów, 40 przegrałem, no i jakieś tam aramy/normalne drafty. Miałem jedną karę (5 meczy ze słabym priorytetem za afk) ale wtedy normalnie wypadło mi te 6 kluczy

Dziwne . jak ja dostałem chat ristricta za flame (bo już z typem nie szło wytrzymać- a że mieli premade to oczywiście ja karę dostałem a tamten na 99% nie) na 10 gier, po jej zbiciu przez jakieś 4-5 dni nagród nie dostawałem (a zbiłem ją w bodajże 2 dni) Możesz spróbować napisać , ale wątpie żebyś dostał sensowną odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...