Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FlexQ 9 gier pod rząd z bronzami

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda na to, że tak wygląda system dobierania przeciwników na ten moment. Pewnie jeszcze będą dopracowywać, bo to jest dramat.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ja myslalem ze pierwsza na goldy bede grac a gralem na 5x chall soloq. Troszke niespodziewane to bylo, ale za to na trojkach standardowo pierwszy mecz z goldami a poznie sie stabilizuje grasz z coraz lepszymi, dlatego jebac to flexq 5v5, niezbalansowane. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja mialem w pierwszych meczach silvery/bronzy, pozniej dawalo mi platyny/diamenty i goldy i wygralem 8 i 2 przegralem. PLAT IV

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Mam tak samo, po 10 grach wygrałem 7/10 i wrzucilo mnie do bronzu 1. + w każdej grze grałem z platynami/diamentami.

Opublikowano

Jak tu się chyba coś zepsuło xD

Ziomeczek miał tak, że wygrał 2 sezony temu 10 gierek i na brąz 5 go wrzuciło. Imo mmr, więc może u ciebie jest to samo.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Jak tu się chyba coś zepsuło xD

Ziomeczek miał tak, że wygrał 2 sezony temu 10 gierek i na brąz 5 go wrzuciło. Imo mmr, więc może u ciebie jest to samo.

Konto wbilo 30 level w przedsezonie, mmr mialem czyste.

Opublikowano

"You are welcome"-Dorito games

Reczywiście flex jest spieprzony,zagrałem jednego i dostając w swoim teamie niskie dywizje a w enemy wysokie po prostu wpadłem na pomysł że zaczne grać rankedy od stycznia :D Może wtedy coś się zmieni.

Opublikowano

No może szkoda czasu, ale przecież z brązu wyjść to żaden problem. 

No chyba, że system tak to zepsuł, że grają tam gracze z wyższych lig, ale chyba tak nie ma xD.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

No chyba, że system tak to zepsuł, że grają tam gracze z wyższych lig, ale chyba tak nie ma xD.

Ty no dobra ale po tylu meczach wygranych brąz? Najwyraźniej Riot spierdoliło swoje plany bardziej niż chcieli. Usunęli drafta, dodali jakieś debilne flex q i chcą, aby gracze byli zadowoleni xD Ten system jest kompletnie niedopracowany.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Gram na ludzi w goldzie/silverze, dalej wygrywam, mam 12 winow 1 lose i dostaje po 23 lp...

Opublikowano

Od tego jest preseason, by mogli sobie wszystko przetestować - za 3tygodnie zresetują to, zostawiając jakieś mmr i tyle.

A to że zjebali jest oczywiste, na reddicie pisał ktoś, że challanger zrobił 10:0 i wywaliło go do bronze 5 ;)

Ja sam po zrobieniu 5;5 dostałem silver 1 (mam diament wbity na dynamic w poprzednim sezonie), a znajomy po 5;5 plat3 (grał większość gierek ze mną).  Sam gram na plat-mastery na ogół, czasami zdarzają się challangery, goldy i silvery (ale to sporadycznie). Tak czy inaczej, rankedy są mocno tryhardowe, ale mimo to i tak idzie ugrać je ;)

Narzekaniem tutaj na flexq nic nie zmienicie, a riot już na pewno wie, że zjebało - w końcu na reddicie masa tego typu tematów była i zapewne masa zgłoszeń poszła bezpośrednio do nich przez support.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...